Миналият вторник принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 11 години,

...
Миналият вторник принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 11 години,
Коментари Харесай

11 години заедно: любовната история на Кейт и Уилям

Миналият вторник принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 11 години, откогато на 16 ноември 2010 година за първи път оповестиха годежа си пред света. След това херцогът и херцогинята на Кеймбридж се ожениха през 2011 година на грандиозна гала, която помним като че ли беше през вчерашния ден . По този овод, взехме решение да хвърлим взор обратно към разцъфтяващата връзка на кралската двойка през цялото време.

Принц Уилям и Кейт, които в този момент са горди родители на три деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи , се срещат през 2001 година в университета „ Сейнт Андрюс “. И двамата живеят в общежитието „ Сейнт Салваторс Хол “, само че искрата прехвърча сред тях едвам през идната 2002.
 Коя е Изабела Калторп, поради която Кейт и Уилям се разделят за малко  Коя е Изабела Калторп, поради която Кейт и Уилям се разделят за малко  Коя е Изабела Калторп, поради която Кейт и Уилям се разделят за малко  Коя е Изабела Калторп, поради която Кейт и Уилям се разделят за малко
Кейт за пръв път притегля вниманието на Уилям, когато взе участие в благотворително фешън ревю, където се появява по бикини и транспарантна рокля. Приятелството на двойката скоро прераства в романтика, като Уилям и Кейт даже споделят един и същи апартамент през втората година на университета. Днес двойката е щастливо омъжена, има три деца и прави кралските си заължения един до друг. Но връзката им не е съвесем обичайната и има някои моменти, които ни изненадват откровено.

Нека погледнем обратно, с цел да забележим по какъв начин продължава тяхната любовна история.
 Любовната история на Кейт и Уилям в фотоси  Любовната история на Кейт и Уилям в фотоси  Любовната история на Кейт и Уилям в фотоси  Любовната история на Кейт и Уилям в фотоси

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР