Миналият уикенд в Слънчев бряг фолк звездата Преслава е дивяла

...
Миналият уикенд в Слънчев бряг фолк звездата Преслава е дивяла
Коментари Харесай

Павел променя Преслава и я води към дъното! Певицата се включи в групово креватно изпълнение с четирима на Слънчака

Миналият уикенд в Слънчев бряг фолк звездата Преслава е дивяла в бурно групово осъществяване, полято с доста алкохол и бело, научи HotArena.

Певицата е била в компанията на развратния си другар Павел Лазаров, а в леглото с тях е имало още двама гарда, както и бургаска бръмчалка, танцьорка в хитов чалга клуб на морето, писа „ Таблоид “.

Дивата оргия с присъединяване на Преслава се случила напълно внезапно, откакто певицата първо имала присъединяване на Слънчака. Към края на работния си ангажимент брюнетката била несъответстваща в резултат на доста обърнати чашки и постоянно навестяване на ВИП тоалетната в клуба, свидетелстват нейни почитатели. Тя останала да се забавлява в дискотеката, където бил и новият й ухажор в другарска компания. Купонът обаче напуснал рамките на клуба, откакто Преслава, Павел и трима техни другари решили да продължат празненството в плажната вила, където Лазаров отсяда на Слънчев бряг. Бушуващите хормони, поетото количество алкохол и разнообразни стимуланти си споделили думата, защото преди зазоряване вместо край масата компанията деляла едно легло.

Официално Преслава е гадже с някогашния на Златка Райкова от 3 месеца, откакто двамата оповестиха любовта си на рождения ден на певицата, само че съгласно техни общи другари двамата се залюбили още в ранна пролет. Оттогава насам двойката е неразделна и Лазаров, прочут с богатото си крими досие, е непрекъснато по следите на обичаната си, без значение в кой град е тя на присъединяване.

Присъствието на Павел по време на уговорките на певицата в заведения за хранене и нощни заведения автоматизирано отстрани опцията на всевъзможни пишман ухажори да се допрян до звездата на чалгата. Татуираният наркобос и приятелите му постоянно заемат ВИП сепаре, от което гледат неприятно и пазят изпълнителката на „ Водка с разтуха ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР