Миналият месец Сами Шийн сподели, че иска да уголеми гърдите

...
Миналият месец Сами Шийн сподели, че иска да уголеми гърдите
Коментари Харесай

Кой и защо не иска дъщерята на Чарли Шийн да уголеми гърдите си

Миналият месец Сами Шийн показа, че желае да уголеми гърдите си. Във видео в TikTok тя издаде, че преди не е говорила за това в обществените мрежи, тъй като не желае хората да я съдят. Освен това 19-годишната щерка на Чарли Шийн посочи, че в действителност интервенцията би ѝ била потребна, тъй като най-малко месец преди нея ще би трябвало да откаже никотина. А точно пушенето е един от нездравословните ѝ привички от най-малко пет години.
 Кое е единственото нещо, което пречи на дъщерята на Чарли Шийн да уголеми гърдите си
Кое е единственото нещо, което пречи на дъщерята на Чарли Шийн да уголеми гърдите си

Нужна е воля

Към днешна дата  все още не се е подложила на процедурата. Междувременно обаче майка ѝ се пробва да я разубеди, като ѝ споделя за личния си опит.

" Присмиваха ми се като тийнейджърка, тъй като гърдите ми изглеждаха като ухапано от комар. Уголемих ги на същата възраст, на която Сами в този момент желае ", издава 52-годишната  пред Bustle.

Според нея младите девойки няма от кое място да знаят по какъв начин операцията ще се отрази на тялото им след години. Но тя има опит и признава, че възнамерява да отстрани имплантите си.

" Причината да желая да ги отстрани, е, че когато бях на 19 години не знаех какъв брой са токсични. Освен това слагането им не е лесна интервенция. Болезнена е ", добавя Денис Ричардс.

За решението да уголеми бюста си  явно въпреки всичко в началото е била повлияна от майка си, на която е желала да наподобява. Също в изявление за Bustle дъщерята на  и  признава, че още едвам на десетгодишна възраст си е споделила, че няма самообладание да има огромни гърди като на майка си.
 Защо Сами Шийн (дъщерята на Чарли Шийн) се дефинира като секс служащ
Защо дъщерята на Чарли Шийн се дефинира като секс служащ

Откровения от Сами Шийн

" Добре, по кое време е моят ред? Спомням си, че преди тъпчех сутиена си с чорапи и други неща ", издава тогава Сами Шийн.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР