Миналият месец Джордж Клуни изуми всички с новината, че е

...
Миналият месец Джордж Клуни изуми всички с новината, че е
Коментари Харесай

Защо Джордж Клуни се чувства неловко

Миналият месец Джордж Клуни изуми всички с новината, че е снимал 80 пъти сцена с целувка с колежката си Джулия Робъртс за кино лентата " Билет за парадайса ". Е, в действителност целуването е запечатано единствено в един дубъл, до момента в който през останалите 79 са се смеeли.
 Джордж Клуни, Джулия Робъртс, целувка и може ли артистът да се целува
Как се целува Джордж Клуни

А той е целувал много известни жени

По думите му всички са се забавлявали по време на прословутите фотоси, само че също по този начин са се закачали с нейния опустошен " имунитет против статута му на сърцеразбивач ". И шеговито подмята, че два пъти е бил избиран за най-сексапилния жив мъж.

Въпреки това Клуни показа, че се е чувствал неудобно поради дългогодишното си приятелство с Джулия Робъртс. Двамата се познават повече от 20 години и за първи път се появяват дружно на екран в римейка на " Бандата на Оушън " от 2001 година

Така, макар " купата си " Джордж Клуни е обезпокоен, когато фамилията му го посещава на снимачната площадка на " Билет за парадайса " - разкрива той пред Today.

Джулия и Джордж описват за първия си снимачен ден за кино лентата, когато Амал Клуни и 5-годишните близнаци Александър и Ела идват при тях.

Тъй като Робъртс усеща децата на Клуни изключително близки взема решение да ги изпрати да си опаковат багажа, с цел да не участват на снимането на целувката, написа Insider. Според татко им цялата обстановка е можело да стане много неприятна и се радва, че Александър и Ела не са били на " същинската част ". Все отново артистът приема нещата с усмивка и шеговито си показва какво биха споделили децата му по време на ласките му с Джулия Робъртс. " Какво правиш, баща? Какво става? ", биха попитали те, счита Клуни.
 Джордж Клуни, Амал Клуни, близнаците Ела и Александър и защо съжаляват артистът и брачната половинка му
Най-голямата неточност, която са позволили Джордж и Амал Клуни с децата си

За какво съжаляват артистът и брачната половинка му

" Билет за парадайса " е по кината от 21 октомври.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР