Миналият месец CarMarket.bg има възможността да се постави на мястото

...
Миналият месец CarMarket.bg има възможността да се постави на мястото
Коментари Харесай

В страната на неограничените възможности: българин си купи електрически Rolls-Royce Spectre

Миналият месец CarMarket.bg има опцията да се сложи на мястото на тези 1% от популацията на Земята, които дефинират с каква скорост да се върти тя. Удаде ми се зад кормилото на Rolls-Royce Black Badge Ghost.

А през май бях от хората, които станаха очевидци на първата обществена поява на електрическия RR Spectre, състояла се по време на Конкурса за грациозност във Вила Д’Есте. Тогавашният началник на Rolls-Royce, Томас Мюлер-Отвос, разяснява пред Autocar, че цената на модела ще е „ много над 500 000 евро ”. Това е предстояща, защото междинната цена на колите RR през 2022 година е била половин милион евро.
               

Не знам по какъв начин, откакто производството на модела стартира септември, а първите доставки до клиенти се чакаха най-малко през 2025 година, само че папараците на Emotion on Wheels снимаха Rolls-Royce Spectre с краткотрайни номера в Пловдив!

Върховният израз на първокласната електрическа подвижност наподобява впечатляващо. Дълъг е над 5,4 метра, тежи съвсем 3 тона, като 700 кг е единствено батерията. Тя задвижва двата електромотора със сумарна мощ 585 к.с. и 900 Нм, които форсират Spectre до 100 км/ч за 4,5 секунди. Но това е най-маловажните факт тъкмо към този автомобил. Пробегът му, обещаван от RR, би трябвало да е 520 км.

Повече любопитни вести от автомобилния свят четете на CarMarket.bg
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР