Миналия път влязох в Къщата със скандал, със залепен етикет

...
Миналия път влязох в Къщата със скандал, със залепен етикет
Коментари Харесай

Зорница Линдарева: В Big Brother блеснах с неадекватност

Миналия път влязох в Къщата със скандал, със залепен етикет – държанка, скандална и така нататък Имах връзка със брачна половинка на Жени Калканджиева – Тачо, само че това към този момент е в предишното. Като цяло предизвиквам повече отрицателна страст у хората, появявайки се на екран. Това сподели Зорница Линдарева при влизането си в Big Brother: Most Wanted.

Тя изясни, че не харесва облика си от първото присъединяване във формата. Нямах позиция по нито един въпрос, това не е моята персона, това не съм аз. Блеснах с некомпетентност, по този начин да се каже. Много хора си мислеха, че имам проблем с алкохола, това не е по този начин.

Дори не мога да кажа, че присъединяване ми в първия VIP Brother е едно от най-полезните неща, а е най-полезното нещо, което съм имала през живота си. Деля живота си на преди и след присъединяване ми във формата. Изключително потребно прекарване, нещо, което построява твоята персона и те трансформира напълно.

Когато излязох от Къщата, всички ми споделяха, че нямам нищо общо с облика ми от екран и действителния подобен. Тогава разбрах, че имам проблем и съм се посочила по допустимо най-лошия метод. Затова желая да вляза в този момент, с цел да покажа най-малко дребна част от това, което съставлявам. Този път желая да играя играта, заключи Линдарева.
тагове зорница линдарева биг брадър
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР