Миналия месец за първи път бяха ясни част от подробностите

...
Миналия месец за първи път бяха ясни част от подробностите
Коментари Харесай

Asus ROG Phone 7 се появява в уебсайта на Geekbench с ключови характеристики  

Миналия месец за първи път бяха ясни част от детайлностите за идните геймърски смарт телефони от серията Asus ROG Phone 7. Докладът разкрива номерата на моделите на другите устройства. Сега ROG Phone 7 бе видян в Geekbench и уеб страницата за узаконяване 3C, разкривайки някои основни характерности.

ROG Phone 7 се появи в Geekbench с номер AI2205_B. Това устройство разполага с чипсет Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, който е с осемядрен процесор с пикова периодичност от 3,19 GHz и базова периодичност от 2,8 GHz. Има и вграден графичен процесор Adreno 740.

Каченият в Geekbench вид на ROG Phone 7 има 16GB RAM и е доказано, че ще работи с авансово конфигурирана операционна система Android 13. Смартфонът ще разполага с потребителския интерфейс на ROG Skin. Според листата, телефонът има резултат 2022 и 5719 от тестванията на Geekbench.

От друга страна, моделът е видян в базата данни на 3C с номер на модела AI2205_A. Списъкът удостоверява, че устройството поддържа зареждане до 65W. Номерът на модела AI2205_B се отнася до китайския вид на ROG Phone 7, до момента в който AI2205_A е за модела на международния пазар.

ROG Phone 7D бе видян в Geekbench преди няколко дни с номер AI_2205D. Списъкът разкри, че устройството е оборудвано със Snapdragon 8 Gen 2, до момента в който D моделите от предходната година дойдоха с чипсет MediaTek Dimensity.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР