Миналия месец светът се сбогува с любимия актьор Матю Пери,

...
Миналия месец светът се сбогува с любимия актьор Матю Пери,
Коментари Харесай

Липсваш ми всеки ден: Кортни Кокс отдаде почит на Матю Пери

Миналия месец светът се сбогува с обичания артист Матю Пери, запечатан вечно в сърцата на почитателите като остроумния и приветлив Чандлър Бинг от емблематичния ефирен сериал Приятели. Сега, часове откакто сътрудника му от Приятели Мат ЛеБланк показа респект към него, другата му сътрудник Кортни Кокс, известна с превъплъщението си в ролята на Моника Гелър и екранната брачна половинка на Пери, също показа своята трогателна респект в Instagram.

„ Толкова съм признателна за всеки миг, който имах с теб, Мати, и ми липсваш всеки ден “, стартира Кокс своята респект. Актрисата продължи да акцентира съответен спомен, който показва неповторимата връзка, която тя показа с Пери по време на фотосите на Приятели. Този съответен миг се въртеше към емблематичната сюжетна линия на еднонощната връзка на Чандлър и Моника в Лондон, която ненадейно се трансформира при започване на тяхната трайна любовна история.

Кокс описа: „ За да дам малко предистория, Чандлър и Моника трябваше да имат една нощна забежка в Лондон. Но заради реакцията на публиката това стана началото на тяхната любовна история. “ След това тя показа взор зад кулисите, разкривайки склонността на Пери да прибавя своя лична нотка към техните подиуми.

" В тази сцена, преди да стартираме да играем, той ми прошепна занимателна имитация. Той постоянно правеше такива неща. Беше занимателен и беше благ ", добави Кокс.

По-рано ЛеБланк беше споделил респект към Пери дружно със фотоси на Пери, себе си и други на снимачната площадка на шоуто. В обява в Instagram LeBlanc съобщи дълбокото влияние на другарството на Пери. " За мен беше чест да те нарека мой другар. С натежало сърце ти споделям довиждане. Никога няма да те не помни ", написа Леблан.

„ Времената, които прекарахме дружно, почтено казано са измежду обичаните моменти в живота ми. Беше чест да споделя сцената с теб и да те назовавам мой другар “, добави Льо Блан.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР