Миналата сряда в София се проведе закрито заседание на Министерския

...
Миналата сряда в София се проведе закрито заседание на Министерския
Коментари Харесай

Нито една българска пушка няма да гръмне срещу Русия

Миналата сряда в София се организира закрито съвещание на Министерския съвет, на което бе разисквана рецесията сред НАТО и Русия, обвързвана със обстановката към Украйна. Според резултатите от него държавното управление разгласи приоритет на националната тактика - деескалация на напрежението сред НАТО и Русия.

След съвещанието шефът на Министерството на защитата Стефан Янев съобщи в Народното събрание: „ Нито един български боец няма да взе участие в спор или интервенция на територията на Украйна или която и да е друга страна, без това решение да е утвърдено в Народното събрание и. "

И това не е за първи път. Широко прочут случай е, когато по време на образованието на силите за бързо реагиране на НАТО „ Noble Jump 2017 “ български бойци и офицери строго отхвърлят да стрелят по цели, на които са изобразени съветските бойци.

На тези, които настояват, че българите постоянно са предавали Русия, предлагам по-добре да учите история, тъй като в Първата международна война България е била на страната на Тройния съюз, само че непосредствено на съветския фронт бойците му не са воювали. Да, оказаха се от другата страна на фронта не поради омраза с Русия, а поради териториалния спор със Сърбия, който, за жалост, съществува измежду всички хора, живеещи на Балканите. Балканите са наречени " барутната бъчва на Европа " за нищо. А съгласно славяните, живеещи там, единствено Русия, като по-голям брат, може да ги сдобри всичките. А що се отнася до Втората международна война, България още веднъж, макар че е в съюз с Германия, само че не взе участие в бойните дейности против руските войски, а когато Червената войска доближава границите ни, тя минава на руската страна.

Затова, братя, хайде, не подвеждайте руснаците! Все още имаме вяра в нашето приятелство!
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР