Миналата седмица Цветан Ценков се похвали с коледната украса във

...
Миналата седмица Цветан Ценков се похвали с коледната украса във
Коментари Харесай

Срамът е голям! Кметът на Видин Цветан Ценков обяви конкурс за коледна украса, ето най-хубавата в града /снимки/

Миналата седмица Цветан Ценков се похвали с коледната декорация във Видин и даже с убеденост предложения останалите градове да се състезават. Местните не одобриха поставените светлинки с подобен възторг и неколкократно в изявления във фейсбук ги съпоставиха с приказната декорация във Враца.
Пост на видинчанин в обществената мрежа обаче стана повода градоначалникът въпреки всичко да завоюва един конкурс - за безгрижие. В случая вместо лампички, гирлянди и пъстри и цветни топки, се е наложило видинчани да украсят с кенчета спонтанна "елха ", която има за цел да защищити водачите от следващия рисков ров.
Местен гражданин е снимал отворената шахта, обозначена от съзнателни водачи, до момента в който пътувал към Ферибота и шеговито е озаглавил поста си "Новата коледна декорация ". Под обявата негови съграждани си пожелават коледно знамение - да не се стига до следващата акцидент поради нехайството на доктор Цветан Ценков.
Това не е първата заплаха по улиците във Видин, само че евентуално кметът е толкоз ангажиран да се хвали в медиите, че е не запомнил да обърне внимание на средата, в която слага хората, дали своят вот му доверие. Едно е несъмнено - гласоподавателите няма да повторят тази неточност... Това проличава от мненията, след хвалбата на градоначалника.
"Ще сме първи, но в обратна посока. Загубата ни е сигурна! Центърът е декориран, а половината бул. няма осветяване, да не приказваме за светещите декорации.. Половината или ги няма, или не светят ", пишат локалните.
Ето по какъв начин се хвали кметът Ценков, до момента в който в града зад всеки ъгъл се крие заплаха:
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР