Миналата седмица светските среди бяха разтърсени от новината за раздялата

...
Миналата седмица светските среди бяха разтърсени от новината за раздялата
Коментари Харесай

Теди Велинова проговори за раздялата с Енчев

Миналата седмица светските среди бяха разтърсени от новината за раздялата сред доктор Енчев и Тези Велинова, които се славеха като една от най-стабилните двойки у нас. Причината за това двамата да не разделят към този момент общ покрив ще изненада мнозина, които бяха уверени, че има намесен трети човек.

За да не подклажда повече шокиращи клюки за персоналната си обстановка доктор Енчев разкри кое е довело до този процес на връзките му с някогашната моделка. "Няма причина. Просто стигнахме до това решение дружно ", признава пред "Уикенд " докторът, без да дава повече конкретика за проблемите с Теди Велинова. "Нещата не вървяха напоследък и взехме решение да се разделим, с цел да е всичко цивилизовано и да не се стига до някакви неприятни последствия.

Най-важно е децата да порастват в здрава конюнктура. Родителите им да се почитат и да имат естествени връзки ", добавя още пластичният хирург. Както излиза наяве, в историята няма забъркан трети човек. Силно пресилена се оказа и повода за отсъствието на Велинова на рождения ден на сина им неотдавна. "Да, не присъстваше, тъй като беше в София, защото дребната София към момента не пътува на никое място “, споделя Енчев и акцентира, че нито той, нито към този момент някогашната му половинка наблюдават какво се написа за тях в мрежата.

След раздялата доктор Енчев ще живее в Пловдив, а някогашната му жена остава с децата в фамилната им къща в Симеоново.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР