Миналата седмица стана ясно, че разводът на Кевин Костнър и

...
Миналата седмица стана ясно, че разводът на Кевин Костнър и
Коментари Харесай

Скоро се разведе отново: Той има седем деца от три жени

Миналата седмица стана ясно, че разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер е към този момент финализиран, откакто двамата в последна сметка са съумели да реализират съглашение. Тази вест пристигна изненадващо поради всички разменени обвинявания и несъответствия в настояванията на към този момент някогашните, както и на техните юристи.

Според Daily Mail съглашението е реализирано с редица взаимни отстъпки от страна на дизейнерката. Очевидно тя напълно се е отказала да предявява претенции, откакто по-рано този месец съдът не почете настояването й за шестцифрена месечна прехрана за всяко дете и вместо това отреди сумата да бъде 63 хиляди $ на дете.

По време на бракоразводното дело постоянно се загатваха тримата наследници на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер, които са към момента малолетни. Това, което обаче може и да не знаем за артиста е, че той има и още четири деца от свои две предходни връзки.

Пътищата на Костнър и Баумгартнер в действителност се пресичат за първи път, когато тя е едвам на 18 години, а Костнър е още женен за първата си брачна половинка Синди Силва. След като се развежда за първи път през 1994 година, Кевин Костнър стартира да се среща с Кристин Баумгартнер чак през 2003 година, когато към този момент има четири деца. Затова и връзката на двамата не стартира безпрепятствено - той не желае да има повече деца, до момента в който тя упорства за това. Впоследствие двамата се женят през 2004 година и им се раждат три деца.

Нека обаче върнем лентата още малко обратно и забележим какво знаем за всички седем наследници на Кевин Костнър.

Ани (39 г.)

Най-голямото дете на артиста от брака му със Синди Силва е момиче - Ани. През 90-те години тя се снима в няколко кино лентата, само че в последна сметка стартира да се занимава повече с продуцентство. Документалните филми с идея са ѝ доста драговолно и през 2014 година става съосновател на Sound Off Films. Две години по-късно се омъжва за Дани Кокс, който е доктор. Пред Huffington Post Кевин Костнър споделя с горделивост за първородната си щерка, че е приключила влиятелния университет " Браун " и е доста отдадена на работата си.

Лили (37 г.)

Лили е второ дете и втора щерка за Кевин Костнър и Синди Силва. Подобно на по-голямата си сестра, и тя стартира да се занимава с актьорско майсторство, само че за разлика от нея по-късно не се насочва към продуцентство, а към музика, въпреки и не професионално. " Лили е невероятна певица и текстописец. Тя може да стане в действителност голяма звезда, в случай че изиска, само че не съм сигурен, че това е желанието ѝ ", споделя артистът.

Джо (35 г.)

Синът на Кевин Костнър и Синди Силва също се снима във филми като дете, сходно на двете си по-големи сестри. Сега обаче и той е музикант. По думите на татко му той е в действителност постоянен човек със също толкоз постоянен другарски кръг.

" Наистина можеш да прецениш какъв брой добре се е справил в живота по това какъв брой качествени са приятелите му и по какъв начин ги е задържал ", казва Кевин Костнър отново в изявлението си за Huffington Post.

Лиъм (27 г.)

Той е единственото дете на артиста от връзката му с Бриджит Руни, която в този момент е омъжена за Бил Кох. Лиъм е роден през 1996 година и до през днешния ден избира да стои надалеч от светлината на прожекторите.

Кейдън (16 г.)

Момчето е първото дете на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер, което се ражда три години откакто двамата подписват брак. Актьорът споделя за сина си, че е " добър по-голям брат ", обича да е деен и има авантюристичен дух.

Хейс (14 г.)

Той е с по-малко от две години по-малък от брат си Кейдън, а за него Кевин Костнър е признавал, че не всеки път му е било елементарно да е междинното дете в фамилията.

Грейс (13 г.)

През 2010 година се ражда и най-малкото дете на артиста от Кристин Баумгартнер - дъщеричката им Грейс. За нея пък той споделя, че се интересува от напълно естествени момичешки неща и обича " да шие и танцува ", написа Entertainment Tonight.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР