Миналата седмица стана ясно, че малкият син на Тони Стораро

...
Миналата седмица стана ясно, че малкият син на Тони Стораро
Коментари Харесай

Тони Стораро коментира скандала с Емрах, който кара без книжка

Миналата седмица стана ясно, че дребният наследник на Тони Стораро – Емрах, бе упрекнат от почитатели, че кара без брошура, като с това  е заплашил сигурността на другите по пътя.

По-рано бе публикувано видео, на което се вижда по какъв начин Емрах подкарва безценен автомобил. Последователи на артиста настояват, че към момента не е изкарал шофьорски курсове и няма право да кара.

Бащата на Емрах обаче обясни повече за създалата се обстановка, като твърди, че нещата не са по този начин, както наподобяват на пръв взор, тъй като наследникът му е пълновръстен и към този момент е изкарал нужните на брой часове зад кормилото. Единственото, което му остава, е самият изпит.

Виж още:

Стораро съобщи пред " Телеграф ", че Емрах кара единствено вечер, когато трафикът не е толкоз мощен, само че най-важното е, че до него има професионален инструктор. " Младото потомство в този момент бърза да се похвали за всичко в обществените мрежи, не е съобразил, че ще даде мотив за публикации и сензации “ – споделя Тони още пред изданието.

Припомняме, че Емрах навърши своето пълноправие през ноември 2020. Веднага се записал на шофьорски курсове, тъй като от дълго време има предпочитание да кара, споделя татко му. " Вече мина курса, следва му изпитът, изкарал е нужния брой часове кормуване, само че желае в допълнение да се упражнява4 – споделя още Стораро старши.

Видеото на младия реализатор предизвика спорни разяснява в мрежата, като огромна част от меломаните споделиха, че като известна персона би трябвало да дава образец – само че не и по този метод, означават от Signal.bg.

Колата е била видяна на Околовръстното в София и по всичко личало, че автомобилът е марка " Мерцедес ". Семейство Стораро са фенове на първокласните возила и не пестят пари в това отношение.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/toni_storaro/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР