Миналата седмица стана ясно, че хакер се е опитал да

...
Миналата седмица стана ясно, че хакер се е опитал да
Коментари Харесай

Упи Голдбърг срещу голите снимки на Бела Торн

Миналата седмица стана ясно, че хакер се е опитал да изнудва Бела Торн , заплашвайки я, че ще популяризира нейни голи фотоси.
 Бела Торн, един хакер и за какво публукива свои голи фотоси
Защо Бела Торн разгласява свои голи фотоси

Актрисата, певица и модел се оправя с хакерите

Тогава обаче актрисата взе нещата в свои ръце и реши, че няма по какъв начин да я изнудват, в случай че тя сама ги покаже в обществените мрежи. Признаваме си, че този ход малко ни изненада, само че пък е в стила на Торн, която си е много непредвидима.

Упи Голдбърг обаче не е съгласна с цялата тази обстановка. В телевизионното предаване The View именитата актриса изкава мнението си по въпроса. Според нея, когато си прочут, просто не си разрешаваш да се снимаш гол.

BELLA THORNE POSTS NUDE PICS TO THWART HACKER: Actress Bella Thorne said she took her “power back ” by sharing nude photos of herself after blackmailers threatened to leak them – the co-hosts discuss if this was the right move. https://t.co/1091s9Fn2d pic.twitter.com/VqFXmggPle
— The View (@TheView) 17 юни 2019 година
Събеседниците на Голдбърг в студиото се пробваха да защитят Бела Торн с аргумента, че е едвам на 21 години и сходни фотоси са естествени за младежите. За актрисата от " Монахини в деяние " (1992 г.) обаче възрастта не е опрощение, тъй като в наши дни и една гола фотография може да бъде хакната дружно с останалата информация на даден човек.

Според Упи Голдбърг, просто не би трябвало да се снимаш гол, в случай че не искаш да се стига до сходни неща. Отговорът на Бела Торн не закъсня. Той пристигна под формата на стори в Instagram и може да се досетим, че не беше съгласна с чутото по неин адрес.
 Иги Азалия, GQ Австралия и абсурдът с голите фотоси на изпълнителката
Иги Азалия и абсурдът с голите ѝ фотоси

Когато старите фрагменти зааживеят нов живот

Според Торн, Голдбърг би трябвало да се срами от позицията си, тъй като по този метод кара всички девойки, които са решили в даде миг да създадат сходни фотоси, да се усещат отвратени от себе си. А не би трябвало, тъй като всеки има право на персонално пространство, в което да прави каквото си пожелае, написа Complex.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР