Миналата седмица разбрахме, че Неда Спасова започва да развива свои

...
Миналата седмица разбрахме, че Неда Спасова започва да развива свои
Коментари Харесай

Ролите, за които Бри Ларсън не е успяла да се пребори

Миналата седмица разбрахме, че Неда Спасова стартира да развива свои канал в YouTube, а няколко дни по-късно научаваме, че същото нещо прави и Бри Ларсън.
 Неда Спасова, каналът ѝ в YouTube за видеа зад кулисите на представления и новото начинание на актрисата
Новото начинание на Неда Спасова

Ставаме все по-близо до театъра

Струва ни се, че Капитан Марвел преписва от Неда, което не е хубаво. Това е в кръга на шегата, несъмнено, само че Ларсън в действителност е решила да започва канал.

В първото качено в него видео тя разяснява и за какво го прави. Според Ларсън YouTube дава доста благоприятни условия както за забавление, по този начин и за образоване. Тя самата признава, че от клипве в уеб страницата е научила по какъв начин да употребява принтера си да вземем за пример.

Целта на Бри Ларсън е да основава видеа, в които разкрива повече за себе си, компликациите, през които е минала, както и да дава опция на други хора да споделят техните.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Brie (@brielarson) на Май 19, 2020 в 11:37 PDT

С две думи желае да ни предложи смислени диалози. И като част от първия ѝ подобен разбираме, че ролята на Капитан Марвел ѝ е помогнала доста.

Бри Ларсън споделя, че е интроверт, има астма и изпитва безпокойствие, когато би трябвало да поддържа връзка с доста хора. Но около ролята ѝ на супергерои внезапно е трансформирала мнението за себе си.
 Оскари 2020, Бри Ларсън, Гал Гадот, Сигорни Уивър,
Красиви дами с възприятие за комизъм - скъпо

Бри Ларсън, Гал Гадот и Сигорни Уивър вършат военен клуб

Научаваме и други забавни неща. Като да вземем за пример, че Ларсън се е явявала на кастинг за функции в " Междузвездни войни ", " Игрите на глада " и " Терминатор ", само че не ги е получило (очевидно).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР