Миналата седмица новоизбраният американски президент Джо Байдън официално встъпи в

...
Миналата седмица новоизбраният американски президент Джо Байдън официално встъпи в
Коментари Харесай

Първите кучета на САЩ превзеха Белия дом

Миналата седмица новоизбраният американски президент Джо Байдън публично встъпи в служба. Няколко дни откакто той и брачната половинка му Джил дойдоха и се откриха в Белия дом, пристигна ред и на домашните им любимци да се срещнат с мястото, което ще населяват през идващите четири години.
 Джо Байдън, кучетата на новото Първо семейство и новите домашни любимци в Белия дом
Кучетата още веднъж завладяват Белия дом

И един казус

Първото семейство посрещна двете си немски овчарки Чамп и Мейър в неделя, 24 януари. По думите на прессекретаря на Първата дама, едното куче се любува на новото си легло пред камината, а другото не стопира да обикаля из новия си дом, с цел да го опознае.

Двете кучета живеят с Джо и Джил Байдън към този момент 10 години. А идването им в Белия дом възвърне една дългогодишна традиция , която само Доналд Тръмп наруши - да има домашни любимци в дома на Първото семейство. Тя е стартирана от Томас Джеферсън, който си отглежда няколко мечета и присмехулник, предава CNN.

The First Dogs arrived at the White House Sunday, including Major, the first rescue dog ever to live in the White House.

The Biden family wanted to get settled in the White House before moving Champ and Major from Delaware to Washington, per First Lady Jill Biden’s office.
— ABC News (@ABC)
Освен това, Мейър е първото осиновено от подслон куче, което прекрачва прага на резиденцията на американския президент. И това се трансформира в следващия мотив за наслада измежду почитателите на Байдън.

Spotted on the White House South Lawn, the new First Dogs enjoying their new digs.
— Laura Figueroa Hernandez (@Laura_Figueroa)
Завръщането на кучетата в Белия дом бе приветствано и от някогашната Първа дама и претендент за президент Хилъри Клинтън. А Джил Байдън е декларирала желанието си да си вземе и котка , тъй като знае, че тя ще се трансформира в същинска интернет звезда. И тогава сигурно няма да им е скучно и за миг...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР