Миналата седмица кралица Елизабет Втора напусна своя постоянен дом в

...
Миналата седмица кралица Елизабет Втора напусна своя постоянен дом в
Коментари Харесай

Коронавирус и в кралския двор

Миналата седмица кралица Елизабет Втора напусна своя непрекъснат дом в Бъкингамския замък и се отдаде на изолираност в по-отдалечения палат Уиндзор, където няма да приема гости. Мярката бе наложена поради разпространяването на новия ковид във Англия.

Оказва се обаче, че тя май е малко позакъсняла. Според The Sun, един от близо 500-те чиновници в Бъкингамския замък е дал позитивна проба за COVID-19 . И той е бил на работа, до момента в който кралицата още се е подвизавала в сърцето на Лондон. А това значи, че за нея има хипотетична заплаха от заразяване.

Веднага са взети всички нужни медицински ограничения и най-вероятно към този момент е изработен тест и на самата Елизабет Втора . Резултатът от него обаче едва ли ще стане обществено притежание.
 Снимка 430779

Нищо чудно в двореца да има още преносители на ковид, които към момента не са наясно с този факт. Всички, които са били в контакт със инфектирания, са сложени под карантина.
 Коронавирусът, Елизабет Втора и какви ограничения предприе кралицата
И кралицата се скри от ковид

Бабите са най-уязвими

Междувременно кралското семейство популяризира обръщение към британците във връзка Деня на майката, който се отбелязва на 22 април на Острова. В него се декларира позицията, че най-хубавият подарък, който можем да създадем на родителите си, е да бъдем надалеч от тях , до момента в който рецесията не отмине.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР