Миналата седмица компанията Nubia на ZTE потвърди, че следващият водещ

...
Миналата седмица компанията Nubia на ZTE потвърди, че следващият водещ
Коментари Харесай

AnTuTu разкри официални изображения и спецификации на Nubia Z50S Pro

Миналата седмица компанията Nubia на ZTE удостовери, че идващият водещ смарт телефон, наименуван Nubia Z50S Pro, ще бъде пуснат на 20 юли в Китай.

Устройството към този момент се появи в Geekbench и има 3C сертификация и по този начин са разкрити основни характерности като процесора Snapdragon 8 Gen 2 и скорост за бързо зареждане от 80W. Сега марката разгласява публични изображения на смарт телефона дружно с някои други основни спецификации.

Изображенията на Nubia Z50S Pro демонстрират компактен и здрав дизайн. Смартфонът има кожено покритие и AG стъкло за отбрана. Задната част на телефона разкрива кръговиден модул на камерата, съдържащ три обектива.

Говори се, че модулът на камерата съдържа 35 мм обектив. Отстрани на устройството има три бутона, ситуирани от дясната страна – бутон за зареждане, бутон за мощ на звука и нещо, което наподобява е специфичен бутон за камерата.

Тези дизайнерски детайли подсказват, че Nubia Z50S Pro ще предложи необикновено фотографско преживяване.

Компанията удостовери, че устройството ще разполага с 6,78-инчов 1,5K екран за отбрана на очите на равнище супер ретина с 1200 нита пикова бляскавост и 452 ppi компактност на пикселите. Дисплеят ще е обкръжен от тънки рамки, даващи на устройството впечатляващо съответствие екран към тяло от 93,89%.

Дисплеят също ще има 2160Hz високочестотно PWM затъмняване, Global DC затъмняване, ИИ умна конфигурация на яркостта, пикова периодичност на семплиране при допиране от 1000Hz и ще покрива 100% от цветовата гама DCI P3.

Компанията удостовери, че телефонът е оборудван с чипсета Snapdragon 8 Gen 2. Според марката, устройството е постигнало изумителен бенчмарк резултат от 1 676 933 точки в AnTuTu. Смартфонът има 5100mAh батерия и поддържа бързо зареждане до 80W.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР