Миналата седмица известният британски боксьор от пакистански произход Амир Хан

...
Миналата седмица известният британски боксьор от пакистански произход Амир Хан
Коментари Харесай

Ревнива стюардеса преби новото гадже на известен боксьор, а той просто избяга

Миналата седмица известният английски боксьор от пакистански генезис Амир Хан разгласи развода с жена си поради невярност от нейна страна. А още на 6 август момиче, с което се забавлявал през нощта в Дубай, бе откарано в болница, откакто бе пребито от ревностна ливанска стюардеса, написа Дейли Мирър. 22-годишната английска поданичка Биа Ханидес била доведена в болница след празненство с боксьора. Ревнива ливанска стюардеса, която не била поканена на забавата, се нахвърлила на Биа и я обезобразила. Интересното е, че Амир даже не опитал да отбрани приятелката си, а побързал да напусне празненството, опасявайки се да не притегли вниманието на пресата.



" Можеше да изгубя зрението си и в този момент животът ми е опустошен. Никога повече няма да мога да отида в клуб и евентуално иска ми се наложи интервенция, когато се върна вкъщи, " написа Биа Ханидес.

На деня след случая боксьорът изпратил на девойката известие, което би могло да се смята за опрощение. Той обаче по този начин и не я навестил в болничното заведение и още на същия ден се върнал във Англия. Полицаите заставили стюардесата да заплати на потърпевшата санкция в размер на 1000 дирхама (около 400 лева) и това било единственото наказване, което понесла.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР