Миналата седмица британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл

...
Миналата седмица британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл
Коментари Харесай

Принцовете Уилям и Хари с извънредно обръщение: Това е обидно и вредно! СНИМКИ

Миналата седмица английският принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл хвърлиха бомбата, че желае да изоставен кралското семейство, с цел да работят за „ финансовата си самостоятелност “.

Новината шокира освен целия свят, само че и самото английско кралско семейство. За през днешния ден кралица Елизабет II насрочи изключителна среща, която би трябвало да се организира в кралското имение Сандриган в Норфолк.

На нея би трябвало да се реши бъдещето на херцозите на Съсекс. Случващото се ще бъде дискутирано сред самата кралица, принц Чарлз, принц Уилям и брачната половинка му Кейт мидърлтън, както и принц Хари, чиято брачната половинка Меган Маркъл обаче няма да участва тялом, а ще се включи посредством конферентна връзка от Канада, където е със сина си Арчи.

Меган Маркъл заряза Хари и хукна да си търси работа! Херцогинята договаря с...


Преди дни самият принц Уилям показа, че повече в никакъв случай няма да прегърне брат си Хари .

Днес, часове преди провеждането на значимата среща, която ще реши значително бъдещето на английската монархия, синовете на починалата принцеса Даяна и принц Чарлз, дадоха изненадващо послание.

В взаимното си изказване те отхвърлиха да има какъвто и да било „ тормоз “ в протичащото се. „ Да се твърди това е обидно и евентуално нездравословно “, излиза наяве от взаимното им послание, което бе оповестено от Бъкингамския замък.

„ В медиите се появиха клюки, че до решението на принц Хари и Меган Маркъл се е стигнало, тъй като не са се разбирали с принц Уилям и жена му Кейт, само че в това няма нищо правилно. Това изказване е обидно и евентуално нездравословно за всички “, споделя вътрешен човек от Бъкингамския замък.



Междувременно се появиха папарашки фотоси, които демонстрираха по какъв начин брачният партньор на кралица Елизабет II – принц Филип, гневен напуща с колата си Сандрингам.



По-рано през днешния ден пък се появиха снимки, от които се вижда по какъв начин Кейт Мидълтън, която сама кара колата си, идва в имението, само че очевидно обезпокоена.

Кейт Мидълтън подкара колата си, а в нея изненадващо се возеше... СНИМКИ






Какви ще са резултатите от значимата кралска фамилна среща следва да разберем.

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР