Миналата седмица беше излъчен осмият и последен епизод от втори

...
Миналата седмица беше излъчен осмият и последен епизод от втори
Коментари Харесай

Какво мисли Джоди Комър за финалната сцена на Убивайки Ийв

Миналата седмица беше излъчен осмият и финален епизод от втори сезон на " Убивайки Ийв " . Сериалът се е загнездил надълбоко в сърцата ни и към този момент сме нетърпеливи да забележим нов сезон.

Първи филмов откъс на " Убивайки Ийв "

Очертава се страховит втори сезон на сериала

През втори сезон видяхме по какъв начин се разви връзката сред Виланел (Джоди Комър) и Ийв Поластри (Сандра О). Пред английското издание на GQ Джоди Комър даде изявление, в което разкрива и какво мисли за финалната сцена от сезона. Ако към момента не сте гледали, е по-добре да спрете с четенето, тъй като предстоят сюжетни разкрития .

Като цяло през втори сезон виждаме много интеракции сред Виланел и Ийв, което си е гуляй за душите на почитателите. В последния епизод двете избраха да избягат дружно, тъй като сред тях към момента има неизяснени неща, които времето, прекарано една с друга би изяснило.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Killing Eve (@killingeve) на Май 29, 2019 в 10:18 PDT

В последна сметка втори сезон завърши, тъкмо както първи - с опит за ликвидиране. С разликата, че този път Виланел се опита да убие Ийв. Джоди Комър споделя, че тази сцена е била написана в последния миг и не е била планувана преди този момент.
 Сандра О,
Коя е новата обич в живота на Сандра О

" Анатомията на Грей " към този момент не е в листата

На актрисата най-вече ѝ харесва, че в последната сцена двете героини са били до болежка откровени една с друга, което се случва за първи път. Веднага след снимането на сцената Джоди Комър и Сандра О са се прегърнали мощно, малко са поплакали и по-късно са отворили бутилка шампанско.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР