Миналата седмица бе даден стартът на втория сезон на Ергенът,

...
Миналата седмица бе даден стартът на втория сезон на Ергенът,
Коментари Харесай

Какво е накарало Ирина Карабаджак да се запише за Ергенът

Миналата седмица бе даден стартът на втория сезон на " Ергенът ", а за излъчените епизоди до момента успяхме освен да се срещнем с участничките, само че и небрежно да се сбогуваме с две от тях.

Паолина и Теодора не съумяха да впечатлят Евгени задоволително и по тази причина не получиха рози. Сред дамите, които обаче съумяха да го заинтригуват, бе Ирина Карабаджак.

Макар да му бе леко ядосана, че се е забавил да я предложения на среща, тя въпреки всичко му направи и комплимент. Тепърва предстои да разберем по какъв начин ще се развият нещата сред тях, само че пък от профила на Ирина разбираме какво я е подтикнало към предаването.

Тя написа, че през един парещ летен ден на предходната година е била подтикната от своя приятелка да се запише за кастинга за втория сезон на " Ергенът ", тъй като по този начин или другояче няма другар.

Малко като на смешка Ирина попълня анкетата, а след няколко месеца, до момента в който е била в България след месеци престояване в Молдова, е получила и поканата да се яви на кастинг. Без доста да му мисли, е приела.

И несъмнено не съжалява за това си решение, тъй като дефинира присъединяване си в " Ергенът " като " най-яркото и запаметяващо се преживяване в живота ми ". Но Ирина прави и още нещо - призовава всички да не съдят участничките от първо усещане, а да им дадат късмет. Разбира се, загатва и че забавните обстановки занапред предстоят.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР