Миналата седмица Ася Капчикова изненада феновете си, в Instagram. По

...
Миналата седмица Ася Капчикова изненада феновете си, в Instagram. По
Коментари Харесай

Ася Капчикова показа новороденото си бебе

Миналата седмица Ася Капчикова изненада почитателите си, в Instagram. По този метод звездата разкри, че още веднъж е бременна. Оказа, че " Мис Плеймейт " 2016 в действителност е родила предходния месец - на 19 ноември. Тя качи и фрагменти с бебето си на стори в Instagram.



За момента Ася пази в загадка пола на третото си дете, както и неговото име. Тя обаче издаде, че по време на втората си бременност е качила 15 кг, а през първата 20. Раждането още веднъж е било посредством секцио и е минало бързо.

Капчикова към този момент е майка на близнаци - Ивиан и Ианик, които се появиха на бял свят на 23 юни 2020. Тя качва техни фотоси в обществените мрежи, само че крие лицата им. Причината? " Аз имам вяра доста в енергийната мощ, мисля, че има хора, които не изпращат позитивна сила, надлежно това рефлектира върху дадения човек. Искам персоналният ми живот да си остане персонален ", написа русокоската в Instagram.

Ася също по този начин е безапелационна: " Всяка майка ще ме разбере, без значение броя на децата. Не е елементарно, само че е най-хубавото нещо! Когато се сътвори режим, какъвто имат близнаците, е по-лесно, само че несъмнено е мъчно, до момента в който създадеш всичко това. Имам и детегледачка, която оказва помощ ". " Вкъщи е като детска градина, имаме всевъзможни занимания, по през целия ден игри и просветителни занимания. "

Капчикова към момента пази в загадка и самоличността на колегата си, само че написа, че с него желаят да имат най-малко 6 деца.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР