Миналата седмица Алекс Богданска предизвика своите последователи в Инстаграм да

...
Миналата седмица Алекс Богданска предизвика своите последователи в Инстаграм да
Коментари Харесай

Богданска изригна: Гнус ме е от новата жена на Дани

Миналата седмица Алекс Богданска провокира своите почитатели в Инстаграм да ѝ зададат въпроси за нейния персонален живот, които ги интересуват. През уикенда инфлуенсърката разгласява специфичен влог, в който дава отговор на всички тях и предстоящо огромна част от питанията бяха свързани със скорошната ѝ разлъка с Дани Петканов. На въпроса

“Как превъзмогна раздялата с Дани?”, Алекс отговори: “Честно казано не е минало толкоз време, че да кажа, че съм го превъзмогнала. Това, което научих, е че просто би трябвало да се оставиш и да изпиташ всяка страст, която идва, тъй като те идват на приливи и отливи. Първо беше страдание, страдалчество, обвиняване, болежка, завист.

Просто се оставяш и тази страст доближава своя пик, тъкмо като виталния цикъл при продуктите, нали знаете - има напредък, по-късно доближава своя пик и по-късно спада. След като спадне тази страст, идва новата и по този начин нататък. Животът непрекъснато е една вълна, хора. Няма по какъв начин да е равно. Може би ще ме наречете “мазохист”, само че това да изпитвам толкоз мощни по интензитет страсти и то най-различни, ме кара да се веселя, не несъмнено сега, в който ги усещам. Но, когато ги преживея, си споделям: “Леле, аз съм била толкоз мощна, че даже и през това минах и то не ме бутна. Така ставаш още по-безстрашен, ставаш още по-самоуверен, а това ми дава самочувствие, че мога да се оправя с сложни неща и съм признателна, че са ми изпратени, тъй като единствено по този начин можеш да се развиеш като субект. Иначе, в случай че нямаш такива премеждия в живота ти, а е единствено равно, в действителност по какъв начин ще надградиш себе си в този земен живот? Нали сме пристигнали тук с някаква задача? Малко по-философски започваш да гледаш на живота”.

Още по-любопитен за аудиторията бе отговорът, който Алекс даде на въпроса: “Как би реагирала, в случай че Дани си откри жена?”. Тя призна, че това към този момент се е случило и не ѝ е станало по никакъв начин прелестно. “Еми, няма да ми стане прелестно, тъй като общо взето това се случва. Дори да не съм видяла персонално Дани с жена, като се схващат някакви неща, стартира въображението ми да работи и ми става малко гнусно, тъй като някаква друга жена пипа столовете, лежи на леглото, на което аз съм спала, върви по плочките, по които аз съм ходила и това чувство е доста неприятно. Бях готова, че и това ще пристигна, тъй че си е част от куверта”, написа woman.bg.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР