Миналата нощ, около 01:45 часа, е постъпил сигнал за пожар,

...
Миналата нощ, около 01:45 часа, е постъпил сигнал за пожар,
Коментари Харесай

Мъж пострада при пожар в дома си във Варна, вероятната причина - повреден тостер

Миналата нощ, към 01:45 часа, е постъпил сигнал за пожар, зародил в кухнята на апартамент, намиращ се в ж.к. «Младост» във Варна. Предполагаемата причина за случая е техническа нередовност на тостер за филийки.

Унищожени са мебели, ПВЦ прозорец, домашна техника, имущество, опушени са 35 кв.м стени. При пожара е потърпевш 36-годишен мъж, живущ на адреса, който е вдишал пушек, няма заплаха за живота му. Това оповестиха от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи - Варна
В неделя, към 05:25 часа, е пламнала кухнята на апартамент, намиращ се на ул. «Патриарх Евтимий» във Варна. Няма потърпевши хора. Предполагаемата причина за случая е немарливост при боравене с открит огън. Унищожени са мебели, домашна техника, имущество, опушени са 20 кв.м стени. 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР