Миналата неделя сайтът не работеше от 8:55 ч. до 13:41

...
Миналата неделя сайтът не работеше от 8:55 ч. до 13:41
Коментари Харесай

Омбудсманът иска да се анулират всички глоби от 31 юли в системата за е-винетки

Миналата неделя уеб сайтът не работеше от 8:55 ч. до 13:41 ч., като по информация от медиите, от организацията са уверили, че в този часови диапазон няма да глобяват водачите, пътуващи без е-винетка по републиканската пътна мрежа, пишат от институцията на омбудсмана:

" Смятам обаче, че е заслужено да няма наложени санкции за целия ден – 31 юли, защото хората, които са тръгнали на път и не са могли да платят пътната такса, не по тяхна виновност, не се имали опция да създадат това и след премахване на техническия проблем. Те няма по какъв начин да бъдат държани виновни и да ревизират по кое време тъкмо същият е отхвърлен ", безапелационна е Диана Ковачева.

Омбудсманът акцентира, че не е заслужено решение спорадичната процедура на АПИ, при такива случаи да се дава времеви диапазон от 4 часа след премахване на казуса на уеб страницата, в който водачите да могат да употребяват републиканската пътна мрежа, без да се постанова да стопират.

" Още повече, при всички случаи може би ще има и пострадали, напуснали страната часове след премахване на срутва в системата ", добавя публичният бранител.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР