Миналата година ви споделихме тази забавна гледна точка за зодиите

...
Миналата година ви споделихме тази забавна гледна точка за зодиите
Коментари Харесай

Как всички зодии посрещат Коледа

Миналата година ви споделихме тази занимателна позиция за зодиите и Коледа, в този момент взехме решение, че можем още веднъж да ви я напомним, с цел да се посмеем заедно   smiley

Коледните и новогодишни празници са времето, през което всеки се стреми да се събере дружно с обичаните си хора и родственици.

Е, дано си представим по какъв начин биха изглеждали 12-те зодиакални знака, в случай че решат да честват Коледа под един покрив .

Това е едно закачливо мигане към всички!

Започваме с Овена, несъмнено:

Овенът ще е този, който с подготвеност ще се преоблече като Дядо Коледа, единствено с цел да покаже невероятните си умения в катеренето по стената и втурване в комина . Като завърши с това, което настойчиво си е наумил и навика всички останали, които се опитат да му попречат, ще се тръшне на дивана  и ще съобщи, че е изтощен и си чака вечерята.

Телецът е напълно обхванат от уханията на храна , приготвянето на капама с всички типове месо, няколко типа сладки, няколко типа коктейли или казано в резюме – обсебил е кухнята, яде от всички готови продукти и със подозрение учи готварската книга , мислейки си, че знае по-добре по какъв начин се подготвят ястията.



Без значение каква зодия сте, пожелаваме ви доста радостни, отпускащи и стоплящи сърцето моменти с другари и родственици освен по Коледа и Нова година, а постоянно   smiley
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР