Миналата година в медиите излезе аудиозапис от онлайн среща на

...
Миналата година в медиите излезе аудиозапис от онлайн среща на
Коментари Харесай

От Възраждане обявиха имената на прокурорите, които са отказали да разследват изтеклия запис на ПП-ДБ за службите за сигурност

Миналата година в медиите излезе аудиозапис от онлайн среща на управлението на " Продължаваме Промяната ", в който се разясниха извънредно притеснителни обстоятелства за българската държавност: че управлението на българските служби за сигурност е утвърдено и ще бъде в съгласие с посолството и посолствата. Коментираше се основаването на краткотрайна комисия, която нагледно казано да " тупка топката " с имунитета на един депутат, някогашен министър председател, напомни депутатът от " " Петър Петров.

" След това, народните представители на " " в 49-ото Народно заседание внесохме сигнал до основния прокурор и чакахме това да бъде разследвано в най-пълна степен. За страдание, Българската прокуратура, която е следена от Движение за права и свободи, не желае да проверява тези притеснителни обстоятелства ", уточни той.

Отказ за следствие е получен от прокурор Ивайло Петров от Софийска градкса прокуратура и прокурор Биляна Дукова от Софийска апелативна прокуратура. След това, " " апелират решенията пред Софийски градски съд. Той е приел, че постановленията са незаконосъобразни и ги е отменил и върнал преписката за доразследване.

" Не ни учуди, че Прокуратирата, доминирана от Движение за права и свободи, не желае да проверява техните прислужници от ПП-ДБ.  След като преписката беше върната за доразследване през май тази година, чакахме Софийска градска прокуратура да се опита да откри кои са лицата от този аудиозапис: дали в действителност има външна интервенция на непознати страни в управлението на българските служби за сигурност ", упорства депутатът от " ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР