Миналата година Тихомир Рангелов, популярен във фитнес средите, заяви, че

...
Миналата година Тихомир Рангелов, популярен във фитнес средите, заяви, че
Коментари Харесай

Всички са объркани: Мелиса Рангелова отново става Тихомир? Транссексуалната махна перуката и грима

Миналата година Тихомир Рангелов, известен във фитнес средите, съобщи, че стартира своята промяна в жена. Той заяви, че желае към него да се обръщат с името Мелиса Рангелова, както се и прекръсти в Instagram. Решението му провокира вълна от смесени реакции, само че с времето почитателите на Мелиса привикнаха с новата ѝ идентичност.

Месеци по късно наподобява, че следва нова смяна, само че не в посоката да бъде жена. В Instagram Мелиса разгласява своя фотография и на гаджето си Емили, която е също трансексуална, само че на фотото Мелиса е без грим, перука, гола до кръста и се показва още веднъж с името си Тихомир.

Виж още: Това несъмнено не е Фотошоп! Появи се нецензуриран кадър с Виктор Стоянов в клип на Тита 

" Очаквайте нашия взаимен лайф този петък на (01 април 2022) от 20:00 часа - 'На живо с Тихомир и Емили'. We are the best couple in Bulgaria! ", написа към това фото Мелиса, както към момента се споделя в профила. Това пък е настоящото фото, за което става въпрос:

Припомняме, че транс дамите са в очакване на решението на съда, което би трябвало да одобри или отхвърли желанието на Емили за промяна на пола. Сред проектите им за 2022 година е женитба в черква! Как тъкмо ще се случи това, не е доста ясно на този стадий и дали ще бъде в България. Последователите на Мелиса са комплицирани от новата фотография и желаят отговори.

" Значи си Тихомир

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР