Миналата година става дума какво се случва със службите за

...
Миналата година става дума какво се случва със службите за
Коментари Харесай

Татяна Дончева: МВР се напълни с хора от подземния смят. В ДАНС се отглеждат костюмарки

Миналата година става дума какво се случва със службите за сигурност.  Когато смениха шефа на НСО и ДАНС, отново породи спор. Кирил Петков - първата му работа бе да стартира да сменя шефа на НСО единствено по негови аргументи. В ДАНС има цялостно безмълвие, понякога се споделя,че ДАНС е написала отчет. Но  в такива смутни времена има потребност от  съществени служби. Ние обаче  нямаме такива. 

Гонките на служителите на реда би трябвало да се премислят. Не е зле служителите на реда да си сверят часовниците със старите ръководители, които бяха по-интелигентни и с интернационален опит. Не ставаме за Шенген, само че би трябвало да пазим границата с цената на живота на нашите служители на реда. Министрите на Министерство на вътрешните работи трябваше да седнат в Брюксел и като външния министър на Украйна, малко да изискат. Защо да нямаме шипове- ленти?!  Тук има какви ли не - сърби, поляци, украинци, турци. Не може от селски шеф да направиш началник на ДАНС. Той няма вестибуларен уред за високата атмосфера. Там се отглеждат костюмарки, които с изключение на да се вършат на Джеймс бонд, друго не могат. Опорка е, че прокуратурата е била огромен герой против опиатите. Прекалено се е популяризирала използването на дрога. И това не е единствено обвързвано с шофиране. Налагането на по-високи наказания няма да реши казуса. Мои приятели-психиатри споделят за фрапантно повишение на пациенти, подвластни от дрога. 

При тази синтетична дрога, науката не е осведомена. Ние имаме проблем с дрогата и да забележим както системата за разпространяване на дрога, от която хората спечелвам. Да сложим по различен метод пътя на България по наркотичното трасе, тъй като имаше години, когато те ни плащаха в дрога. Къде отиваше тази дрога,  къде се продава това? Много сериозна акция и надзор би трябвало. Цялото население е инфектирано с това. 

Относно концепцията за основаване на нов ляв план, тя посочи: Българска социалистическа партия не може да взе участие в това ново обучение. Ръководството е срещу. Процесът на промени в Българска социалистическа партия не би трябвало да се слага като изискване за този ляв политически индивид. Хората, които считат, че би трябвало да се води битка за Българска социалистическа партия до последния човек, дано да си я водят.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР