Миналата година Sofia Lights за първи път ни омагьосаха с

...
Миналата година Sofia Lights за първи път ни омагьосаха с
Коментари Харесай

Магията на нощна София

Миналата година Sofia Lights за първи път ни омагьосаха с артистичната си светлинна апаратура " Невидимите влакна ". В случай че сме я пропуснали, напълно скоро ще имаме късмет да изправим тази неточност. Сега събитието, част от плана Urban Creatures, се завръща за второто си издание, което дава поръчки да е още по-добро и от предходното.
 Снимка 585420

Освен че пропусналите първата апаратура на Sofia Lights ще могат най-накрая да я видят, а тези, които към този момент са ѝ се насладили, да я преживеят още веднъж, посетителите на събитието тази година ще имат опция да се потопят в магическата действителност на София както в никакъв случай до момента.

Цели три нови артистични светлинни съоръжения ще бъдат основните обвинени в преобразяването на парк " Врана " в София сред 1-ви и 8-и септември. Те са неречени " Мегалит ", " Присъствие " и " Светулки " и дават обещание да ни отскубнат от забързаното всекидневие и да ни потопят в прекарване, което да ни свърже с природата и вътрешния ни мир.
 Снимка 585421

" Нашият метод е минималистичен, няма помпозност и представление. Това, което вършим, не е театър и не е шоу. Точно противоположното е. Това са четири светлинни арт съоръжения. Те са мудни, медитативни и спокойни, тъй като ние самите имаме потребност от това ", споделят уредниците на събитието.

Тези думи сносно разказват това, което можем да чакаме от Sofia Lights 2022. А всички искащи да се разходят из тази артистична магическа действителност, ще могат да го създадат от 1 до 8 септември .

В продължение на тази седмица всяка вечер събитието ще започва от 21 часа , като последните гости ще могат да влязат в среднощ. Половин час по-късно пък инсталациите ще угасват. Самите те нямат нито начало, нито край, с цел да може всеки искащ да се разноски из преобразения парк " Врана " и да наслаждения на прекарването за колкото време пожелае.
 Снимка 585422

Но да не забравяме да вземем и по някоя връхна дреха, тъй като въпреки всичко, есен се задава. Организаторите прозорливо са помислили и за превоза и паркирането на място.
 The Rolling Stones, U2, Елтън Джон - реализатори и групи, продали най-вече билети през последните 40 години
Ето кой продава най-вече билети за концертите си

Топ 15 на артистите през последните 40 години

Пълна информация, както и билети за Sofia Lights 2022, има.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР