Миналата година с приятеля ми резервирахме ваканция Wowcher Mystery за

...
Миналата година с приятеля ми резервирахме ваканция Wowcher Mystery за
Коментари Харесай

Защо все пак бих резервирал ваканция Wowcher за £99, въпреки че напуснах хотела след час

Миналата година с приятеля ми резервирахме почивка Wowcher Mystery за £99, само че след първичното неспокойствие от намирането на италианска гореща точка в тегленето трябваше да напуснем хотела след един час. Въпреки че се отказахме от престоя си при първия престой, мнозина може да се изненадат, че въпреки всичко бих резервирал различен и ето за какво.

Основната причина е, че по време на пиковите ваканции, летните почивки или формалните празници може да излезе по-евтино да резервирате ваканционна оферта за Wowcher на стойност £99 единствено за полетите. Съвет за икономисване на разноски, който осъзнах, откакто отидох до езерото Гарда, Италия с тайнствен билет.

Направих дребен тест, сравнявайки цената на Wowcher от £99 с датите на полетите това лято на дестинациите, до които лети Wowcher и ще бъде по-добра стойност за парите за пасажерите, с цел да изберат почивка за £99, вместо да купуват лични полети, даже в случай че се откажат от хотел Wowcher и резервират собствен личен, както направихме ние. Мо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР