"Миналата година по това време почти спрях да се храня.

...
"Миналата година по това време почти спрях да се храня.
Коментари Харесай

Андреа призна за проблема си да забременее

"Миналата година по това време съвсем стопирах да се храня. Беше толкоз извънредно, че когато трябваше да хапвам, даже и дребното храна ми докарваше паника и суматоха ", споделя Андреа пред своите почитатели.

Певицата разкрива, че не е стигнала до крайности. Освен за проблемите с яденето Андреа зачеква и тематиката за децата, до момента в който излива душата си пред почитателите. "Да, желая да имам деца! За мен основаването на деца е толкоз значимо, колкото и те самите да израснат в семейство, където родителите им са опора един за различен. Родителите са образец и въздействат извънредно доста на ментално положение на децата. Искам да имам деца от близо 7 години, само че за мене бракът има значение. Ако концепцията е просто човек да се развъди (извинявам се за израза), тогава той постоянно може да откри сурогатна майка или жена, подготвена на всичко, единствено и единствено да е до някой. Докато след време това „ всичко “ ще се обърне против нея ".

Според осведомени това обаче не е точната причина. Блондинката е правила няколко опити да забременее с някогашния си Кубрат Пулев. За страдание обаче не се овенчава с триумф. Вероятно по тази причина е имала и проблеми с напълняването, което и до ден сегашен я мъчи и постоянно я подлага на подигравките поради неуместни фотошоп решения.

Звездата разкрива, че сега е извънредно заета, защото работи по едно и също време по няколко плана.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР