Миналата година Николай Бареков заяви, че се връща към медийното

...
Миналата година Николай Бареков заяви, че се връща към медийното
Коментари Харесай

Бареков в люта схватка с английския и г-н Либераст Джендърски

 Бареков премисли: Политиката е за олигофрени, ще ставам преподавател по български  Бареков се връща в тв ефира. Щял прави опция на баджак публицистиката
Миналата година Николай Бареков съобщи, че се връща към медийното занятие, с цел да ни избави от модерната " баджак публицистика ". Миналият месец Николай Бареков пък реши, че политиката е за олигофрени и щял да става преподавател по български език и литература.

Днес Николай Бареков разгласи, че въпреки всичко ще остане в политиката " за лъжци и олигофрени " и ще се върне в Брюксел, с цел да громи господин Либераст Джендърски. Нямаме концепция дали приказва за съответен собствен познайник, или за антропоморфна персонификация в най-общ смисъл.

Това излиза наяве от скорошната му обява във Facebook, в която проличава, че най-големият съдружник на нашия политик в неравната битка е британският език. Макар че то с такива другари не ти трябват врагове...

" You talking to me? I’m coming back soon, Mr Liberast Gendersky? Soon.... ", написа Бареков, което в дословен превод ще рече: " На мен ли приказваш? Връщам се скоро, господин Либераст Джендърски? Скоро... " Не е ясно за какво си е поставил детска маска за лице на супергероя Хълк.



По-натам продължаваме с дзен мъдрости: " Early moooorning is not for a bed. The time is only for a break after ". Което ще рече почти: " Ранна сууууутрин не за леглото. Времето е единствено за отмора след това ". Учителю Йода, на кого ни остави?


Следващата фотография е от полета за Америка, а описанието е под формата на хайку. " #Time. The best time to completedd mission. #Monday, afternoon, late winter ". Това ще рече: " #Време. Най-доброто време да приключил задача. #Понеделник, следобяд, късна зима ".


Последната фотография и текст са нещо, което не се сдържахме да не пуснем. Те не са на британски, само че за сметка на това да обвиниш президента на Франция, че ти краде концепциите...

" СпАсиба гАляма на бай Макрон за концепциите му, част крадени от мен и консерваторите, само че той е типичен празен дърторковец и джендър соросоид, който не може да оправи Франция и личното си фамилно състояние, а желае да “оправя ” цяла Европа! Ай, сиктир, бре! " - написа Бареков и споделя фотография на Макрон с двама французи. Е, но и тя си е паметна!

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР