Миналата година Мария заяви на живо в Инстаграм, че прекратява

...
Миналата година Мария заяви на живо в Инстаграм, че прекратява
Коментари Харесай

Мария разкри дали е обвързана, ще се връща ли на сцената и планува ли дует със Софи Маринова

Миналата година Мария съобщи онлайн в Инстаграм, че приключва 20-годишната си музикална кариера. В последвали изявленията певицата показа, че е направила тази значима крачка, тъй като е почувствала, че би трябвало да го направи и имала потребност да направи съществена смяна в живота си. Все отново чаровното миньонче сподели, че не споделя " довиждане ", а единствено " довиждане ", което обнадежди почитателите. 

В последвали изявленията 39-годишната певица сподели, че музиката постоянно ще бъде в сърцето ѝ, в случай че изиска да запише нещо ново, ще го направи безусловно. Сега звездата реши да дава отговор на въпроси на почитателите в Инстаграм, като разкри някои любопитни неща. Оказва се, че евентуално Мария е подготвила нова ария. " Връщане към музиката? " гласи питането на почитател, а тя му дава отговор " Имам нешо ", на сходен въпрос, само че от различен обожател, Мария също дава отговор уклончиво. Тя също по този начин показа, че към момента е дружно с малкия екран и продуцентската компания, с които започва кариерата си, само че не излиза наяве дали към момента има контракт. Всичко това предизвика очакванията на почитателите, че евентуално любимката им просто е взела дълга отмора, с цел да се наслаждения на времето с щерка си, само че и половинката си.

Виж още:

Изпълнителката на " Не те обичам " не скри, че сега е обвързана, само че не е разкри самоличността на мъжа до себе си. Бяха се появили слух, че има нещо общо с млад красавец, чието име е Мартин, само че в отговорите си в Инстаграм тя отхвърли клюките, казвайки, че с него са единствено положителни другари.

По-рано пък Мария сподели по какъв начин подготвя разнообразни домашни вкусотии. Явно певицата е решила да усъвършенства уменията си в кухнята, до момента в който не пее и не върви по купони и участия. Всъщност домашни празненства има, на които красивата певица участва в компанията на Софи Маринова. Няколко пъти тя е качвала на стори разнообразни моменти, на които двете са дружно и даже пеят. Това накара някои почитатели да желаят дует със Софи, само че Мария сподели, че на този стадий не възнамеряват общ план.

Дали звездата ще се завърне поo някаква форма на музикалната сцена, както и по кое време... следва да разберем, само че едно е несъмнено - Мария наподобява в чудесна форма и щастливо влюбена.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/maria_official_bulgaria/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР