Миналата година Мария изненада с решението, че прекратява 20-годишната си

...
Миналата година Мария изненада с решението, че прекратява 20-годишната си
Коментари Харесай

Мария изненада! Официално се завръща с нова песен, помага ѝ Цвети Янева

Миналата година Мария изненада с решението, че приключва 20-годишната си музикална кариера, която в действителност даже е по-дълга, в случай че се броят изявите ѝ като дете в предаването " Като лъвовете ". Решението на певицата шокира много от почитателите ѝ, които не стопираха да я поддържат в новите инициативи. 

Скоро писахме, че в певицата загатна пред почитателите си в Инстаграм, че може би скоро ще ги изненада с нещо ново. Припомняме, че когато брюнетката съобщи, че слиза от сцената, тя добави: " Не споделям довиждане, а сбогом ", с което още тогава обнадежди феновете си. Сега Мария изненада всички, като качи фотоси и видео от студиото на колежката си Глория, в което тя записваше в последните години, дружно с Калин Димитров. 

Виж още:

На видеото се вижда и чува по какъв начин Мария записва най-новата си ария, която се оказва позната на меломаните - парчето е на Цветелина Янева и се споделя " Давай, разплачи ме ", то е по музика и аранжимент на Велислав Драганински и текст на Мариета Ангелова. 

" Тази вечер записах ария! Най-любимата ми от всички до в този момент и това е повода и за това решение. Искам да благодаря на една дама, същински другар и сътрудник, която ми я подари! Цветелина Янева, обичам те и ти благодаря, блага! ", написа певицата към видеото от студиото.

Виж още:

Малко по-късно певицата се включи и онлайн в Инстаграм, с цел да показа, че прави това, тъй като е усетила, че има потребност, също по този начин ще приготви впечатляващо видео, което да подходжда на нейната версия на баладичното парче, за което показа, че е една от най-любимите ѝ песни въобще във фолка. Мария се надява, че скоро ще има опция да се върне и на клубната сцена, когато COVID-19 обстановката се усъвършенства. 

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/maria_official_bulgaria/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР