Миналата година, когато легендата в света на бокса Флойд Мейуедър-младши

...
Миналата година, когато легендата в света на бокса Флойд Мейуедър-младши
Коментари Харесай

Мейуедър-старши: Вярвам, че синът ми ще се бие в UFC

Миналата година, когато легендата в света на бокса Флойд Мейуедър-младши и суперзвездата на Ultimate Fighting Championship (UFC) Конър Магрегър премериха сили в една от най-доходоносните боксови срещи за всички времена, имаше непосредствени клюки за възможен реванш сред двамата спортисти, евентуално в света на смесените бойни изкуства. Сега сходен сюжети стартира да става все по-реален.

Въпреки че се отдръпна от бокса след срещата с Макгрегър, преди няколко седмици Мейуедър стартира да разгласява поредност от забавни видеоклипове в обществените мрежи, загатвайки за евентуална негова случка в UFC. Макгрегър не се забави със своя отговор и по този начин най-голямата борба за 2017-а година можеше да се трансформира и в най-голямата за 2018-а. След това през миналия уикенд бащата и треньор на Мейуедър, Мейуедър-старши, наля масло в огъня, заявявайки, че въпреки и да не схваща сина си, той има вяра, че Младши в действителност се интересува от борба в UFC.

"Както аз виждам нещата, би трябвало да допускам, че навръх там се е запътил. Начинът, по който наподобява, мисля че това ще се случи. Не знам защо завещание става въпрос, защото още занапред синът ми има задоволително пари, с които да живее до края на дните си. Аз не бих го посъветвал да се бие в смесените бойни изкуства. Като негов треньор, не, като негов татко, отново не. Той разполага с луди пари, не виждам за какво желае да го направи ", съобщи Мейуедър-старши.

Мейуедър-старши не бърка - синът му в действителност е най-успешния боксьор на всички времена, записвайки професионален връх от 50-0 и спечелвайки стотици милиони долари, до момента в който го прави. Мейуедър направи над 300 милиона $ от срещата си с Макгрегър, тъй че шансът да се върне назад с цел да направи друга сходна сума, наподобява, притегля вниманието на именития боксьор.

И в случай че Мейуедър-младши реши да се завърне в бойните спортове, като направи скок в смесените бойни изкуства, татко му споделя, че още веднъж ще бъде с него. Старши има вяра, че в случай че това се случи, синът му може умерено да завоюва няколко борби в клетката, само че като цяло прекосяването му в смесените бойни изкуства би навредило на спортното завещание на сина му.

"Ще ви кажа истината. Мисля, че той може да завоюва няколко борби, само че също по този начин счита, че е по-добре той да не влиза там. Там той ще бъде на непозната територия и може да бъде сюрпризиран от някои условия. Не ме разбирайте неправилно, аз имам вяра, че той ще завоюва няколко срещи, само че не си заслужава. Той е постигнал толкоз доста, че няма по какъв начин да направи повече. Сега единствената опция е да върви надолу ", приключи Мейуедтр-старши.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР