Миналата година Дженифър Лопес отпразнува 53-тия рожден ден, като сподели

...
Миналата година Дженифър Лопес отпразнува 53-тия рожден ден, като сподели
Коментари Харесай

Когато Джей Ло празнува рождения си ден по бельо и с танци върху масата

Миналата година Дженифър Лопес отпразнува 53-тия рожден ден, като показа своя фотография за рождения ден, с която популяризира JLo Beauty. Тази година Лопес отпразнува 54-тата си година с още един задушлив кадър, представящ я в бяло долни дрехи Intimissimi. " Подготвям се за празнуване ", написа Лопес, който е дипломат на марката.
 Дженифър Лопес и Бен Афлек година по-късно - по какъв начин отпразнуваха първата годишнина от сватбата си
Година след сватбата - щастливи ли са Джей Ло и Бен Афлек

По-скромно, в сравнение с чакахме

От последвалите фрагменти в профила ѝ в Instagram разбираме, че певицата и актриса явно е вдигнала щур ваучър за рождения си ден, по време на който без ни минимум терзание се е качила да танцува върху масата, с цел да забавлява своите посетители.

Виждаме  облечена в металическа рокля на Versace, а на масата към нея са застанали мъже, които бурно я приветстват. На останалите фотоси от серията певицата показва страхотното си тяло по бански, като за следващ път демонстрира, че възрастта е просто число.

" Рожден ден въодушевление...цял месец. Винаги е добър ден, когато Лола идва да играе ", написа брачната половинка на Бен Афлек под обявата си.
 Дженифър Лопес на 54
Джей Ло в 25 обстоятелството

Защото госпожа Афлек през днешния ден има рожден ден

В изявление за JLo Beauty от декември 2020 година Лопес приказва доста искрено с ELLE за това по какъв начин реагира, когато й кажат, че наподобява ужасно на 50. " Никога не желаете да чуете, че изглеждате ужасно на 50 ", стартира тя. " Просто искаш да чуеш, че изглеждаш ужасно, без значение на каква възраст си. О, Боже, тя е на 50. Има ли значение? Ти просто си най-хубавата версия на себе си, без значение от всичко. "

Тя прибавя, че има ежедневна мантра, която споделя, с цел да се усеща млада. " Всеки ден споделям, че съм млада и безконечна, без значение от всичко. Живея хубав, изпълнен с завършения живот с децата си и всички сме в съвършено здраве. Всички тези страхотни неща, които се научаваш да си казваш, тъй че този позитивен саморазговор в главата ти в действителност основава хубав човек от вътрешната страна, който поддържа хубав човек извън. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР