Миналата година Apple се съгласи да плати 35 млн. долара

...
Миналата година Apple се съгласи да плати 35 млн. долара
Коментари Харесай

Още веднъж: притежателите на iPhone 7 и iPhone 7 Plus ще получат до 349 долара за дефекти в смартфоните. При някои от тях микрофонът и бутонът за hands-free не работят

Миналата година Apple се съгласи да заплати 35 млн. $ за споразумяване на групов иск в Съединени американски щати, в който се твърди, че iPhone 7 и iPhone 7 Plus са имали проблеми със звука заради повреден чип, и в този момент корпорацията от Купертини стартира да уведомява посредством имейл клиентите, които дават отговор на изискванията за приемане на обезщетение.

Право на обезщетение от Apple имат жителите на Съединени американски щати, които са имали iPhone 7 или iPhone 7 Plus за интервала сред 16-ти септември 2016 година и 3-ти януари 2023 година и са уведомили Apple за проблемите със звука и/или са платили на Apple парични средства за ремонт или подмяна на iPhone заради описаните проблеми със звука.

Тези, които не са получили уведомление, само че считат, че имат право да подадат иск, би трябвало да изпратят имейл на адрес [email protected]. Крайният период за избора на метода на разплащане, както и за възразяване против съглашението заради противоречие със сумата е 3-ти юни. Съгласно препоръчаното съглашение, което изисква утвърждението на калифорнийския съд на 18-ти юли, тези, които са платили на Apple за ремонта, могат да получат до 349 $, а останалите – до 125 $.

Историята се повтаря, тъй като Apple стартира да изплаща на своите клиенти в Съединени американски щати по $97,12 в границите на правосъдното дело за забавянето на iPhone със остарели акумулатори.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР