Миналата година Албена Вулева се трудеше като рецепционистка в кипърски

...
Миналата година Албена Вулева се трудеше като рецепционистка в кипърски
Коментари Харесай

Aлбена Вулева остана без доходи, заряза черните магии, защото изтощават енергията й

Миналата година Албена Вулева се трудеше като рецепционистка в кипърски хотел и планираше през 2020-а още веднъж да работи в туристическия отрасъл, само че пандемията от Ковид-19 напълно обърка проектите й. Тя трябваше да замине още през март и да остане в курорта Агия Напа до края на ноември, aла за жалост, желанията й не се осъществиха, дочу HotArena. 

Kоронавирусът прекатурна трудовите проекти на Вулева и тя остана без приходи в България. Устатата русокоска се устоя с парите, които е заделила по време на престоя си в Кипър, само че евентуално спестяванията й скоро ще се стопят през необятните й пръсти. Бизнесът й с амулети и черни вълшебства също не върви в последно време и заради тази причина финансовото положение на Албена не е цветущо, издават осведомени.

Бившата тв водеща споделя, че не се тормози от разпространяването на Ковид-19, тъй като живее здравословно и приема доста витамини всеки ден. Освен това от дълго време е лимитирала до най-малко обществените си контакти. Наскоро очевидци засякоха Вулева без защитна маска в градския превоз – явно авторката на паметното предаване „ Сигнално жълто ” в действителност няма боязън от вируса, само че по този метод нарушава и наложените ограничения за сигурност и ограничение на болестта.
Албена нееднократно е признавала, че откогато се е върнала в България, не се усеща в положително разположение на духа. Намусените и постоянно песимистично настроени нашенци я депресирали, а слънчевият остров Кипър й липсвал.

Риалити звездата от „ ВИП Брадър ” твърди, че по темперамент е оптимист, само че от време на време се случвало неприятното въодушевление да застигне и нея. Често с носталгия да разглеждала миналогодишните си летни фотоси, спомняйки си за пясъка и морето в Кипър. По време на гурбета русокоската заделила средстава, само че неприятният шанс я застигнал - парите се стопявали, а тя останала без приходи.

Междувременно Вулева е зарязала магиите и все по-рядко опирала до черните заклинания. „ Мога да върша и бих правила черна магия, в случай че събитията го постановат, само че това не се случва постоянно. Без да има сериозна причина няма по какъв начин да стане. Това е нещо, което изтощава силата ми! Тежко занятие е! ”, безапелационна в щерката на Людмила Захажаева.
Преди да замине за Кипър, риалити звездата нямаше съществени професионални задължения и се занимаваше най-вече с персоналната си дизайнерска линия за бижута „ Хаял ”. Тя старателно изработваше гривни и други аксесоари от разнообразни материали, а след това ги оферираше за продажба в интернет на алегорични цени. Въпреки че влагаше усърдие в начинанието си, то не бе доходоносно и най-после й се наложи да си откри същинска работа,писа Уикенд.

Авторката на „ Сигнално жълто ” взе великодушен хонорар за присъединяване си в риалити шоуто „ Биг Брадър: Most Wanted ” преди две години, само че и той бързо се стопил. Случило се по този начин, че през 2019-а познати й предложили работа в Кипър с положително възнаграждение и тя се съгласила да се впусне в приключението. За броени дни стегнала багажа си, намерила си квартира и отлетяла за острова. Тазгодишните й проектите да замине обаче се провалиха с гръм и тропот.

Освен че Албена има финансови несгоди, и персоналният й живот не е във напредък . След като се раздели с дългогодишния си другар Недик Недев, тя не е афиширала връзка с различен. Цапнатата в устата русокоска е доста разочарована от българските мъже, които по думите й са освен мързеливи, само че и много стиснати. Кандидати за сърцето й имало, само че не успявали да я впечатлят.  Бившият й от дълго време има нова жена в живота си, но  Вулева има вяра, че си е самодостатъчна и не търси гадже непременно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР