Миналага година по данни на НСИ са починали с 18

...
Миналага година по данни на НСИ са починали с 18
Коментари Харесай

Румен Петков: Борисов е регулировчикът на смъртността у нас. Това да е ясно

Миналага година по данни на Национален статистически институт са умряли с 18 000 души повече от миналата. Само 7 600 са с COVID-19. За останалите, които умряха по стъпалата на лечебните заведения, които умряха у дома, тъй като тези безбъдници от НОЩ внушаваха боязън? Борисов е регулировчика на гибелта в България. Това би трябвало да ни е ясно. Тези други близо 10 хиляди души умряха от сърдечно-съдови болести, от бъбреци и други неща, тъй като ги наплашиха.
Това съобщи в ефира на Българската национална телевизия Румен Петков от АБВ.

" Не знам дали си давате сметка в изискванията на какъв безпорядък и неистина се развива всичко ", безапелационен беше още Петков.

" Преди няколко дни обявихме, че минаваме в трета фаза на имунизацията. В първата фаза, по проект на Националния имунизационен щаб, са планувани за имунизиране 243 хиляди души. Ваксинирани са единствено 17 000. Това е злополука ", добави още Петков.

Петков разяснява и настоящите политически въпроси. Партията ще се записва в ЦИК през днешния ден. Румен Петков уточни, че АБВ ще взе участие сама.

На въпроса за какво не са се разбрали за коалиция с Мая Манолова, Румен Петков отговори, че не обича да го лъжат.

" Когато един човек се изправя и споделя: " Аз няма да върша политически план " преди една година и половина, и няколко месеца по-късно прави искрено политически план и това не впечатлява никого, е малко необичайно. Но съгласно мен по-лесно обяснимото е по какъв начин се мълчи на тематиката решението на Софийска градска прокуратура да спре следствието против шкафчето с един милион евра на Бойко Борисов ", добави ръководителят на " АБВ ".

Лидерът на АБВ уточни още, че митингът на жителите това лято е бил яхнат политически. Определи това като " грозно ".

" Имаме съществени отлики с някои от политическите партии, нетърпимостта към корупцията, към тоя брутализъм в ръководството, неспестяването на истината за уродливите дейности на прокуратурата, мълчанието на някои от останалите в последните месеци на тая тематика, и чувството за самодостатъчност от Българска социалистическа партия ", изброи Петков.

Лидерът на АБВ разяснява и тематиката с енергетиката.

" Има закононарушение от страна на държавното управление за несъблюдение решение на Народното събрание, което не е анулирано и “онова момченце с каскета” не мърда на на никое място. АЕЦ " Белене " не се ли осъществя, ние сме генерално вън от " Зелената договорка ". Оставяме енергийно подвластни, накъдето ни тикат последните 6-7 години. Ние не сме страната, кото контролира доставката на газ. Ние сме подвластни от доставка на газ от Турция. АЕЦ " Козлодуй " е с два отиващи си реактора " добави още Петков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР