Минала през затвора за подобни измами отново стана клиент на

...
Минала през затвора за подобни измами отново стана клиент на
Коментари Харесай

Виртуозната жрица Донка оплете поредната си загоряла жертва, но когато отиде да си вземе останалите пари...

Минала през пандиза за сходни измами още веднъж стана клиент на прокуратурата и се снабди с обвиняване за любовна машинация за 930 лв., написа " ".

46-годишната Дочка от Обединение е била задържана в четвъртък в центъра на Полски Тръмбеш след сигнал от локален ерген, че е изигран с обещания за бурни любовни нощи от непозната жена.

56-годишният мъж почнал да получава телефонни позвънявания преди няколко месеца от дама, която се представяла за Милена. В един от последните им диалози очевидно омайната телефонна жрица му дала обещание, че ще пристигна от Русе да живее с него,
само че има потребност някой да й помогне да си заплати разнообразни сметки.

Така в границите на няколко пъти наивникът давал разнообразни суми на жена на име Ваня, която била пратеничка на въпросната телефонна обич „ Милена”.

Човекът заделял по 100, 200 лв. и други по-дребни суми, тъй като самият той бил пенсионер по болест с инвалидна пенсия.

Поредната среща с Ваня била в четвъртък на площада в Полски Тръмбеш, когато той трябвало да даде постоянната си сума. Преди това обаче инвалидът отишъл в полицията и разказал историята си. Униформените тръгнали с мъжа и устроили хайка.

Изведнъж пред влюбения неработоспособен се появила Дочка от Обединение, която била остаряла познайница на управляващите. Веднага била окована с белезници и отведена в полицията, където я задържали за 24 часа.

Часове по-късно прокуратурата й повдигнала обвиняване за машинация.

Интересното в тази ситуация е, че дамата има деца, само че в Обединение никой не помни тя да е работила в миналото в живота си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР