Минахме на по-гнездово разпространение на вируса. Това заяви в Карай

...
Минахме на по-гнездово разпространение на вируса. Това заяви в Карай
Коментари Харесай

Кунчев се ядоса в автомобила, сряза Мангъров с едно изречение!

 Минахме на по-гнездово разпространяване на вируса. Това съобщи в " Карай напряко " основният държавен здравен контрольор на България доцент доктор Ангел Кунчев.

" Има учредения за терзания. Това, че не се извършиха упованията на всички, не е прелестно. Хората все по-трудно възприемат ограничаващи ограничения. Все повече се усеща какъв брой доста пречи вирусът. Но ограниченията би трябвало да са такива, че да осигурим надзор. Притеснява ме общото възприятие на преодолян проблем, който кара хората да си живеят както досега ", сподели още той.  

По думите му, освен държанието на хората е отговорно за притеснителния брой на новозаразените. " Има известни промени в характерността на вируса ", уточни доцент доктор Кунчев. " Очертава се втора вълна на задачите Балкани. И Сърбия, и Македония, и Турция са с по-висока заболеваемост от нашата. Вирусът продължава да циркулира ", акцентира той. 

По мотив поканата на доцент Мангъров за обществен спор по отношение на ковид към членове на Националния действен щаб, основният здравен контрольор декларира, че няма потребност от сходно опълчване.

" Страшно сме изтощени. И аз, и цялата система сме преуморени, на ръба на оцеляването сме. Аз не изучавам доцент Мангъров по какъв начин да лекува децата си, доста апелирам и той да не ме учи на епидемиология ", ядоса се той. 

" Стресът стартира да се отразява. За трети път разнообразни вируси ме ловят, само че към момента не съм се срещал с ковид-19 ", призна доцент Кунчев.  " Не би трябвало да подценяваме обстановката. Ако се научим да живеем по медицински съгласно, ще успеем да се оправим. Животът би трябвало да продължава, няма нищо неприятно в това ", сподели в умозаключение той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР