Минаха времената, в които жената трябва да е тиха, скромна

...
Минаха времената, в които жената трябва да е тиха, скромна
Коментари Харесай

Мъжкото отношение, което жените не могат да преглътнат

Минаха времената, в които дамата би трябвало да е тиха, скромна и смирена, с цел да я „ изиска някой за жена “. Днес нежният пол е този, който избира. Критериите са високи, компромисите все по-трудни, а има действия, които дамите няма по какъв начин да преглътнат. Затова, скъпи господа, четете и се учете по какъв начин НЕ бива да се държите с дамата до себе си. Ето го и държанието, което ще я накара да ви зареже.

Пренебрегване . Най-опасното държание от страна на мъжа. Жената чака от първия до последния ден на вашата връзка постоянно да се усеща преди всичко. Когато това редовно не е по този начин, тя е доста по-склонна да хлътне по различен мъж, който я удостоява с внимание и похвали. Просто прочувствено дамите са настроени по този начин – съдят за възприятията по отделеното време, както и къде в стълбицата на целите ви се намират.

Всичко е единствено секс. Без значение дали е първа или 100 и първа среща, дамата се отвращава, в случай че се почувства единствено като инструмент за наслаждение. Не инцидентно най-големите свалячи не са арогантните видове, които парадират с пари или мускули. А тези, които знаят по какъв начин единствено с взор и две думи да я обсипят с обожание… въпреки и в следствие оказало се подправено.

И другите дами имат потребност от внимание. Няма такива филми, момчета! Голяма част от дамите нямат нищо срещу колежките и приятелките ви, само че не и в случай че прекалявате с времето, което им отделяте. Ще включим и възхищението, което изричате на глас, във връзка певици, актриси и други сходни. Не единствено отблъсквате своята жена от себе си, ами не се чудете, в случай че най-малко 2 седмици тя ще отблъсква вас от леглото си.

Нейна работа е да гледа децата . Нима? А на вас ви се падна единствено приятната част, по този начин ли? Не става. Нито една жена не желае и няма да преглътне да бъде одобрявана от мъжа си като мултифункционален домашен робот с екстри на бавачка. Нито една жена няма да се помирява дълго с ситуацията: тя със сетни сили се грижи за децата, вие пиете бира с другари. Забравете за този синдром, тъй като той изрично обрича връзките ви на неуспех.

Гадните смешки. Чувството за комизъм е нещо прелестно в една връзка, стига обаче в действителност да е смешно. Различните дами схващат от разнообразни смешки. Едни одобряват, други ненавиждат. Ако обичаната ви се нервира, просто спрете да се шегувате с нея по този метод. За вас може и да е безобидно, само че повярвайте, на нея й се събира. Жената желае да усеща боготворене. Припомнете си го, преди още веднъж да изстреляте кофти подбив по нейн адрес.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР