Минаха две години, откакто Анджелина Джоли поиска развод на Брад

...
Минаха две години, откакто Анджелина Джоли поиска развод на Брад
Коментари Харесай

Анджелина обвини Брад в неглижиране на децата

Минаха две години, откогато Анджелина Джоли изиска бракоразвод на Брад Пит, а делото по развода им не наподобява да завърши скоро. Този вторник 43-годишната актриса разгласи пред съда, че брачният партньор й не е оказал никаква " значима поддръжка " на децата им, откогато е почнала процедурата по развода им.

" Пит има обвързване да поддържа децата си. До момента той не е посочил никаква значима поддръжка на децата, откогато са разграничени с Джоли, " написа Саманта Блей Дежан, адвокатката на Джоли, в документа, възложен на съда в Лос Анджелис.

 Снимка 313373

Не излиза наяве какво тъкмо се има поради под " значима поддръжка ". Затова пък в документа се споделя още, че Брад Пит не е спазвал ангажиментите за финансовите разноски на децата и постоянно е забравял да даде средства за 16-годишния Мадокс, 14-годишния Пакс, 13-годишната Захара, 12-годишната Шайло и 9-годишните близнаци Вивиън и Нокс.

 Снимка 313367

Наскоро Брад беше упрекнат, че се е държал жестоко с децата по време на пътешестване с частен аероплан. Инцидентът е подаден към управляващите, само че ФБР взе решение да не проверява артиста.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР