Минаха два месеца, откакто стана , откакто майката на детето

...
Минаха два месеца, откакто стана , откакто майката на детето
Коментари Харесай

Два месеца след убийството на Пейо Пеев: Велико Минков все още пр...

" Минаха два месеца, откогато стана, откогато майката на детето е в ареста и детето се отглежда от други хора. Два месеца страната не е направила нищо, с цел да е детето при родителя си ”, акцентира той.

Той добави, че Габриела е отказвала всевъзможен контакт. " Случайно се бяхме засекли на Нова година, като тогава лъжеше, че детето не е там. Не съм го виждал онлайн изобщо ".

 

" Трябва просто един. Взимат се пробите, след 3-4 дни излизат резултатите. Процедурите са несъответстващо мудни. Министър Иванка Шалапатова отхвърли да предприеме нещо, с цел да промени закона. Този тест е вероятен и по административен ред ", сподели още Минков.

 

" Тя (Габриела) може да не е съгласна за ДНК теста, макар че сякаш е задължена, и с това нейно противоречие може да отнеме 3-4 години, до момента в който по правосъден ред влезе в действие смяна в акта за раждане и аз да бъда вписан като татко. – когато се оспорва генезис на бащата, съдът може да остави другия, вписан като татко, в акта за раждане. Такива каузи се водят на три инстанции, с цел да се реши най-хубавият интерес на детето ”, сподели още той.

 

Той показа още: " Аз съм му татко, биологичен родител. Тревожи ме, че не го отглеждам аз. Аз съм декларирал, че желая да го отглеждам, страната обаче ми пречи ".

 

Велико Минков, някогашен народен представител от Политическа партия, имал връзка с майката, която завършила, до момента в който Габриела Славова към момента носела сина му в утробата си. За татко на детето обаче се смята убитият Пейо Пеев, защото упрекнатата за убийството му сключила брак с него седмици преди раждането. Пеев е припознат и като татко на по-големия наследник на Славова.

За убийството на Пеев бе обявено в края на януари 2024 година

 

Пейо Пеев и Габриела, които били в бракоразвод, имали недоразумение за попечителството над двете деца. Това е била и повода за жестокото закононарушение. Скандалите сред двамата, довели до убийството.

 

ФрогНюз

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР