Минаха близо две години от трагичния инцидент, в който живота

...
Минаха близо две години от трагичния инцидент, в който живота
Коментари Харесай

Непрекъснатият страх, в който живее Ванеса Брайънт

Минаха близо две години от трагичния случай, в който живота си изгубиха Каби Брайънт и щерка му Джиана . А вдовицата на баскетболиста Ванеса продължава да търси истината посредством правосъдни каузи и претърпява кошмара още веднъж и още веднъж десетки пъти.
 Коби Брайънт, закупуването на BodyArmor от The Coca-Cola Company и по какъв начин това му донесе 400 милиона $
Как бизнес решенията на Коби Брайън не престават да му донасят милиони

Бизнес нюхът на баскетболистът също е бил на равнище

Скоро след злополуката с хеликоптер стана ясно, че някои от пристигналите на мястото служители на реда сa създали близки фрагменти , на които евентуално се виждат и телата на починалите. За това незабавно бе известен и съдът, само че в този момент Ванеса още веднъж повдига тематиката, тъй като страховете й стават все по-силни.

Вдовицата е декларирала пред съда, че продължава да получава закани, че фрагменти на мъртвите й брачен партньор и щерка ще бъдат публикувани в общественото пространство . А това, че знае, че сходни ужасни фотоси са " някъде там ", я кара да живее в " непрестанен боязън и тревога ". В разследване на тях тя има проблеми със съня и депресивни положения.
 Снимка 556460

Ванеса също по този начин разкрива, че с очите си е виждала една от фотосите на тялото на починалия си мъж и тя даже е излизала при търсене в Гугъл, когато се напише неговото име. Но по-голямото й терзание, че децата й един ден може да попаднат на тези фотоси , предава Daily Mail.

Вдовицата на баскетболиста не крие и огромното си отчаяние от обстоятелството, че представители на органите на реда са си разрешили да създадат фотоси и да си ги запазят като " сувенири ", като след това те са станали владеене на към 20 души, твърди тя пред съда.
 Коби Брайънт, Лос Анджелис Лейкърс и по какъв начин от клуба уважиха рождения му ден
Как Лейкърс уважиха рождения ден на Коби Брайънт

Мамбата няма да бъде пропуснат

" До края на живота ми ще се случат едно от тези две неща - или фотоси на мъртвите тела на брачна половинка и щерка ми ще станат вайръл в интернет, или аз ще живее в непрестанен боязън, че това може да се случи ", заключва огорчената госпожа Брайънт.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР