Минаха близо десет месеца откакто супермоделът Карли Клос стана майка

...
Минаха близо десет месеца откакто супермоделът Карли Клос стана майка
Коментари Харесай

Какво се случва с Карли Клос

Минаха близо 10 месеца откогато супермоделът Карли Клос стана майка за първи път.
 Карли Клос, Джошуа Къшнър и раждането на първото им дете
Карли Клос стана майка

Честито!

В изявление за Wall Street Journal тя разкрива по какъв начин я трансформирало майчинството и споделя за кариерата си в стилната промишленост.

Карли не пропусна да показа за това в профила си в Instagram, където разгласява корицата на списанието, дружно с благодарностите си към изобретателния екип за стилните облици, които са основали дружно.

Бившият ангел на Victoria`s Secret споделя, че майчинството ѝ е дало различен тип убеденост: " Обичам тялото си по метод, който в никакъв случай не съм обичала ", споделя тя, представена от Yahoo. 29-годишната Карли роди сина си Леви през март, а от този момент до момента е имала задоволително време да осмисли измененията, които са се случили с нея.

" Никога не съм си представяла, че ще имам кариера, в която тялото ми ще бъде толкоз преплетено с моя триумф или крах ", споделя тя.

" В модата няма граници, би трябвало самичък да си ги поставиш. Може би по тази причина съумях да забременея - за първи път се погрижих за себе си ", призна тя. А по отношение на майчинството, тя сподели, че постоянно поддържа връзка с други майки модели, като Ашли Греъм, Емили Ратайковски и Ирина Шейк, с които обменят информация.
 Ирина Шейк, Карли Клос и „ дефилето “ им с децата по улиците на Ню Йорк
Когато Ирина Шейк и Карли Клос излязат на разходка

Истински подарък за фенове и папараци

Карли споделя също, че е надживяла стадия, да се въздейства от мнението на другите за нея. " Научих се да заставам надалеч от полето с мненията ", споделя тя. " Живея живота си и се пробвам да покажа полезностите си посредством дейности ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР