Минаха 5 месеца от тогава. Трудно се продължава, но човек

...
Минаха 5 месеца от тогава. Трудно се продължава, но човек
Коментари Харесай

Покъртителен разказ! Приятелка на застреляната Елена в столичния "Лагера" с разтърсваща изповед как живеят дечицата на убитата

Минаха 5 месеца оттогава. Трудно се продължава, само че човек няма избор. Това съобщи в ефира на " Събуди се " Милена - другарка на убитата в столицата Елена Василева от някогашния си мъж Венцислав. Припомняме, че на 18 август 2017 година тя бе разстреляна измежду бял ден в заведение в столичния кв. " Лагера " от брачна половинка си Венцислав Василев.

" Той пристигна преди да я простреля 15-20 минути по-рано. Извадих телефона, с цел да го фотографирам с концепцията да пуснем тъжба и да предоставим доказателство. Просто пуснах камерата и държах в ръка телефона, дори по едно време бях изключила, че го фотографирам, а в следствие се оказа, че съм снимала по какъв начин си вади револвера ", сподели приятелката на убитата Елена.

" С многочислените тъжби ми стана ясно, че не става. Тя потърси помощ доста пъти. 4 са единствено пуснатите тъжби, тъй като тя към този момент не виждаше смисъл да пуска повече. Имаше миг, в който се опасявах от него след случилото се, само че всичко е чисто психическо ", съобщи Милена.

" Никога не ми се е вярвало, че е подготвен да я убие. Той в правосъдната зала сподели, че безвъзмезден обяд няма и всеки си заплаща. Насилниците нормално са комплексирани хора. Той не се е разкаял и не съжалява. Поведението му в съда бе безочливо и нападателно. Той не изрече страдание ", сподели тя.

" Децата им са на 5 и 10 години. Виждам ги към момента, само че по-рядко. Те живеят с баба си, само че в този момент времето не разрешава интензивни срещи. Малката върви на градина, огромната на учебно заведение и британски. Всяка една среща с мен обаче им припомня за майка им. Не, че могат да я не помнят и да я сложат в предишното, само че с мен загатна за убийството й непрекъснато изплува. На огромната доста й тежи, че татко й е палач. На дребната може би ще й е по-лесно да преодолее всичко, тъй като още е доста дребна. Аз персонално отивам на психолог. Постоянно сънувам Елена.. преди случая, по-късно картината е доста тежка ", сподели Милена с трептящ глас и добави, че постоянно дава изявленията, с цел да се дава повече публичност и да успее да предотврати нова сходна покруса.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР