Минаха 30 години, откакто Кевин Маккалистър остана самичък у дома

...
Минаха 30 години, откакто Кевин Маккалистър остана самичък у дома
Коментари Харесай

Разкриха истинската причина Кевин да бъде забравен у дома на Коледа

 Минаха 30 години, откогато Кевин Маккалистър остана сам вкъщи на Коледа в трансформиралия се в празнична класика филм " Сам у дома " (1990). Сега почитатели считат, че са разкрили същинската причина околните на малчугана да заминат и да го не помнят, написа в. " Дейли остарял ", представен от Българска телеграфна агенция.

Вероятно сте измежду почитателите на лентата, режисирана от Крис Кълъмбъс и сте я гледали безчет пъти през миналите три десетилетия. Можете ли обаче с ръка на сърцето да признаете, че сте изцяло наясно за какво осемгодишният Кевин, в чийто облик се превъплъти Маколи Кълкин, се озова в обстановката да бъде самичък вкъщи на Коледа, откакто околните му потеглиха без него на празнично пътешестване към Париж, Франция?

Ако искрено признаете, че и до ден сегашен за вас остава мистерия за какво симпатичният хлапак беше пропуснат самичък у дома, някои по-наблюдателни почитатели, въпреки и 30 години по-късно, считат, че са намерили обяснението.

Всеки обожател на " Сам у дома " помни сцената при започване на кино лентата, в която Кевин е изпратен в стаята си, откакто се е скарва с брат си Бъз, до момента в който хапват пица.

Бутилка газирана напитка се разлива по цялата маса и настъпва неразбория, до момента в който фамилията се пробва да почисти всичко. Фенове с " орлов взор " са употребявали Туитър, с цел да споделят какво са забелязали по време на тази безредна сцена.

Почитателите са открили, че до момента в който разчиства бъркотията, бащата на Кевин инцидентно сграбчва самолетния му билет и го изхвърля дружно със салфетките. Именно тук по-бдителните почитатели съумяват да зърнат билета в кошчето, само че фрагментът се сменя толкоз бързо, че на останалите умерено може да бъде простено, че са го пропуснали.

На идващия ден, преди околните на Кевин да се насочат към летището, съседско дете инцидентно е включено в преброяването, което е друга причина те да помислят, че той е измежду тях. Това е най-очевадната улика за какво малчуганът остава самичък вкъщи на Коледа, само че изчезналият билет също по този начин оказва помощ да се изясни за какво никой не е забелязал по-рано, че Кевин го няма.

" Гледал съм " Сам у дома " към един милиард пъти, само че едвам неотдавна разбрах, че билетът на Кевин се е озовал в кошчето и по тази причина никой не е схванал по-рано, да вземем за пример на летището, че той липсва ", споделя почитател на кино лентата.

Подобни самопризнания вършат и други фенове на коледната класика

Не липсват и такива, които споделят, че са гледали кино лентата десетки пъти, не са забелязали фрагмента с изхвърления билет и са разбрали за него едвам откакто тематиката се е завъртяла в обществената мрежа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР